Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

"Ξεθάφτηκε" μια καραμπινάτη περασμένη λαμογιά του Τράγκα

«Δίωξη στον Γ. Τράγκα για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες - απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων 10 εκατ. ευρώ», τιτλοφορείται η είδηση που διαβάζουμε σήμερα την ιστοσελίδα left.

Μόνο που η είδηση είναι «μπαγιάτικη» και έχει μεγάλο παρασκήνιο.
Ας το ξεδιπλώσουμε.

Το θέμα αυτό ξεκίνησε πέρυσι, τέτοιες μέρες όταν από την τηλεόραση του Σκάι μάθαμε  ότι ασκήθηκε σε βάρος του Γ. Τράγκα δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες γιατί από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, πάνω από 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες του. Είχαμε κάνει τότε μια ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε «Θα καταλήξει «πεντακαθαρίδης» και ο Γιώργος Τράγκας;».



Δεν πέρασαν κάποιοι μήνες την υπόθεση την έφαγε το σκοτάδι αφού βρέθηκε ο «Γ. Τράγκας σε κυβίστηση ή "Ο πατριωτισμός το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων», όπως γράφαμε τότε.

Ηταν η εποχή που ο Σαμαράς «μεταμορφώθηκε» δια στόματος και γραφίδας Τράγκα από «πουλημένος», «ανδρείκελο»  και «Κομανέτσι» σε «σοβαρό ηγέτη της κεντροδεξιάς παράταξης» ενώ ο Τσίπρας έγινε  από «ελπιδοφόρος πολιτικός» σε «καταστροφέας της Ελλάδας».

Το ότι «ξεθάφτηκε» σήμερα αυτή η λαμογιά του Τράγκα δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ότι και η νέα συγκυβέρνηση έχει προσβάσεις στην εξουσιαστική κλίκα των δικαστών και φυσικά αυτή την δυνατότητά της θα την αξιοποιήσει. Οσο για τα αποτελέσματα μένει να τα διαπιστώσουμε.

Και με την ευκαιρία θα σας προτείναμε να διαβάσετε μια περασμένη ανάρτησή μας που δίνει απάντηση στο ερώτημα πώς έγινε και μέσα σε μια νύχτα, ο Γ. Τράγκας έβγαλε τη φορεσιά του τσολιά, ξέχασε την «καριόλα» (δική του έκφραση) Μέρκελ και τους «προδότες» πολιτικούς και βρέθηκε λάβρος ενάντια  στον Τσίπρα και Σαμαρικότερος της Μισέλ.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_194.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου