Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Στην αντεπίθεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου με βολές στα ΜΜΕ


Στην αντεπίθεση πέρασε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την κριτική που δέχτηκε για την αντίδρασή της προς αξιωματικό της ΕΛΑΣ για τις κλούβες έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια διαδήλωσης των γιατρών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία. Η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης από μέσα ενημέρωσης που έχουν οργιωδώς ωφεληθεί από τη χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων».
«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου, που δεν πρέπει να είναι ένα κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες όταν αυτοί διαμαρτύρονται. Θα περίμενα λοιπόν αυτά να είναι τα θέματα που αναδεικνύονται, τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθειες των υπουργών να αποκαταστήσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση, και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις με μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης την οποία οργανώνουν εκείνα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν επωφεληθεί, στην πραγματικότητα έχουν οργιωδώς ωφεληθεί από μια χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων», δήλωσε και πρόσθεσε:
«Γιατί την ώρα που τα νοσοκομεία για παράδειγμα δεν είχαν φάρμακα, που οι καρκινοπαθείς δεν είχαν φάρμακα, τα κανάλια δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Και θα χαρώ πάρα πολύ και θέλω να δω αν αυτό που μόλις είπα, για να δούμε αν έχουμε ελεύθερη ενημέρωση στη χώρα, θα παιχτεί στα κεντρικά δελτία ειδήσεων όπως παίζονται τα σχόλια παραπληροφόρησης»
http://tvxs.gr/news/ellada/stin-antepithesi-i-zoi-konstantopoyloy-me-boles-sta-kanalia-binteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου