Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

(Αφιερωμένο εξαιρετικά στην μνημονιακή Δήμαρχο Καβάλας: Καθάρματα ακροδεξιοί όλων των τάσεων, ένας εβραίος τα λέει)! Ο Woody Allen για την Ελλάδα: «Κρίμα! Αντί για Πλάτωνα διαβάζουμε για την καταστροφή της»

Ο Woody Allen για την Ελλάδα: «Κρίμα! Αντί για Πλάτωνα διαβάζουμε για την καταστροφή της»
Στης Κάννες βρέθηκε και ο Woody Allen και περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τις πρωταγωνίστριες της νέας του ταινίας «Παράλογος άνθρωπος».

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε για την ταινία ο 79χρονος σκηνοθέτης μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση που βιώνουν οι Έλληνες. «Είναι φοβερό. Κάθε μέρα όταν ανοίγω την εφημερίδα διαβάζω για την καταστροφή στην Ελλάδα. Στον τόπο όπου γεννήθηκαν η τραγωδία, η φιλοσοφία, οι επιστήμες και η δημοκρατία. Κριμα! Αντί για Πλάτωνα και Σωκράτη, όλοι εμείς οι ανίδεοι περί Οικονομίας διαβάζουμε όλα αυτά τα ανατριχιαστικά. Κρίμα!» είπε ο Allen.



Επίσης αποκάλυψε πως θέλει να γυρίσει ταινία στην Αθήνα με την προϋπόθεση πως οι αρχές θα συμβάλουν στη χρηματοδότηση της παραγωγής.

Πηγή: govastileto.gr


http://www.zougla.gr/lifestyle/article/o-wody-allen-gia-tin-elada-krima-anti-gia-platona-diavazoume-gia-tin-katastrofi-tis

2 σχόλια:

  1. Hey Boys !

    Διαβάσαμε το άρθρο ¨Πατριδοζαριές¨ της φίλης Λίανας Κανέλλη (Αναφορά στον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, και όχι μόνο), και βρήκαμε ένα σχόλιο - που σίγουρα πήρε και η ιστιοσελίδα σας ;; - που ΠΝΙΞΑΝ ΟΛΑ τα ιστιοσἐλιδα και ΟΛΟΙ, γραμματείς και φαρισσσαίοι ! Μάλλον ο Ανώνυμος του σχολίου που σας παραθέτουμε πρέπει να είναι ή Πανεπιστήμονας ή ο περιβόητος Φύλακας των Φυλάκων της ελλάδος, μήπως είναι ο καθοδηγητής των ΟΛΩΝ ; Πλάκα κάνουμε, πάρτε το αναφερθέν σχόλιο, και προσοχή στην ... αντιγραφή και μετάφραση !

    Ανώνυμος4 Μαΐου 2015 - 9:00 μ.μ.

    Alea iacta est ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΙ ΦΕΡΑΝ !!!

    «Κριτήριο της κάθε κίνησής μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ»,

    Οποιος και Οποιοι, κόμματα ή πρόσωπα ασπάζονται την άνωθεν φράση, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΙΝΑΙ και είτανε οι "γραβατομένοι" ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κ. ΕΘΝΟΥΣ ! Προδίδουν το πραγματικό τους ρόλο και τί είδος κάλυμμα έχουν !! Τους καλλύπτουν οι Δυνάστες του Ελληνικου Λαού, ανέκαθεν και διαχρονικά ! Αυτοί οι "Ελληνες" είναι τόσο ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΣΟ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ! Δεν μιλάμαι για "κόκκινες γραμμές", "τεθλασμένες γραμμές και καμπύλες" !! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΒΗ ΤΩΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ - ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!! Διότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ! Από ΕΜΑΣ περιμένουν την Λύτρωση τους, αλλοίως θα ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, τόσο σαν Χώρα όσο και σαν Εθνος !! Και για να τελειώνουμαι, η φράση "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνειη", ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ που υπήρξε !!! Διότι είτανε ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ και ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από το "1821" !!! Και εάν η @ΔΕΞΙΑ@ {θυμάσται το ΣκατοΧρονοντούλαπο ;;;;} έθαψε την Ελλάδα, την Χώρα μας, την Πατρίδα μας, ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ - ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ, θα έρθει η @ΑΡΙΣΤΕΡΑ@ να βάλει την ταφόπλακα ;; την ταφόπετρα ;; ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ;;;;;;;; ΟΧΙ !!! Οι ΝΕΚΡΟΙ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ που δώσαν την ΖΩΗ ΤΟΥΣ για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, και ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ και του ΓΕΝΝΟΥΣ από την εποχή του Θεμιστοκλή, Μιλτιάδη, Λεωνίδα έως το 1940-1949, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Μέλλω !!!

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΜΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΛΕΣ (Ο-Λ-Ε-Σ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! Η Ελληνική Αριστερά, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΣ, αυτός ο Υπέρωχος Λαός των Ελλήνων που έθεσε και έδωσε ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, που ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ την πρώτη "Αριστερη" Κυβέρνηση ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ !!! Κύριοι ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΧΑΛΚΕΟΙ (Κάλβος: Οσοι το Χάλκεον χέρι βαρύ του ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ..... !!!!!) !!!!

    Vae victis !

    Fortes fortuna adiuvat !!

    Veni, vidi, vici !!!


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεία Σας !

    Κάνουμε πρόταση στον ΥΠ.ΕΞ. τον φίλο, τον Νίκο τον Κοτζίά, αν είναι μάγκας και ωραίος, να ρίξη μια γρήγορη αεράτη και πετάχτή ζεμπεκιά στο τραγουδάκι ¨Εψαξα να βρώ μια Ευκαιρία να αγοράσω λίγη Ευτυχία¨ ! Γιατί; Εσείς και Αυτός ξέρει !

    Και επειδή είμαστε τόσο Δημοκράτες, του δίνουμε και δύο (2) επιλογές, με ερμήνευση της Γωγώς Θεοδώρου ή του Βασίλη Καρρά !

    Διότι αυτή η ¨παράσταση¨ που έδωσε είταν και είναι προσβολή και ντροπή ! Αλλωστε το προτεινώμενο τραγουδάκι ΕΙΝΑΙ και το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ του Ελληνικού Λαού !

    Και να μην ξεχνάμε, που Εμείς σαυτό έχουμε Απόλυτη Αποψιν, ότι το ΥΠ.ΕΞ., αυτό το Υπουργείο της Χώρας μας, ΕΙΝΑΙ το πιό Βρώμικο, το πιό Ατιμο, το πιό Προδοτικό, το πιό Ανθελληνικό, αναδρομικά από το ¨1821¨ ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΥΤΟ ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ! Και σαυτό ΞΑΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ !!! Τρομάρα Σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή