Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Εχει αυτονομηθεί απ' την κυβέρνηση ο Ν. Κοτζιάς;

Του Γ. Γ. 

Οι τυχάρπαστες συνεργασίες πολύ σπάνια έχουν θετικό αποτέλεσμα. Και στην πολιτικά τα αρνητικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κάποιες φορές είναι μη αναστρέψιμα.
Το λέμε αυτό με αφορμή το ζήτημα  που προέκυψε χτες όταν μάθαμε ότι με πρωτοβουλία του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ήρθαν να νοσηλευτούν σε ελληνικά νοσοκομεία φασίστες στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς (National Guard) του ουκρανικού στρατού, απ’ αυτούς που μακελεύουν τον λαό της ανατολικής Ουκρανίας.



Όταν πήγαμε να ζητήσουμε εξηγήσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (δεν είδαμε κάποια επίσημη ανακοίνωση) η απάντηση ήταν ότι ο Ν. Κοτζιάς έχει αυτονομηθεί από την κυβέρνηση (κάπου το έχουμε ξανακούσει αυτό) έχοντας δική του προσωπική και πολιτική ατζέντα!

Εδώ η λογική σηκώνει τα χέρια της ψηλά. Δηλαδή έχουμε μια κυβέρνηση που κάθε υπουργός της κάνει ότι του καπνίσει;

Υ. Γ. Ζητήσαμε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσουν επώνυμα την ενέργεια του υπουργού εξωτερικών αλλά το απέφυγαν.

Υ. Γ 2 Η πολιτική πορεία του Κοτζιά είναι γνωστή. Από τα σκληρά στελέχη του ΚΚΕ επί εποχής Φλωράκη, διαφώνησε με την συγκυβέρνηση Ν.Δ – Συνασπισμού το ’89 για να βρεθεί ένα διάστημα στο ΝΑΡ και από κει να «μετακομίσει» στην «αγκαλιά» του ΓΑΠ για να καταλήξει τελικά πρωτοκλασάτος υπουργός στην «πρώτη κυβέρνηση αριστερά».


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_79.html

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ !

    "ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΕΟΥΣ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ; Παραιτήθηκε Αρχιλοχίας από την Ελλάδα έγινε Στρατηγός του "γύρου" στην Αυστραλία !
    Παραιτήθηκε από τον στρατό ως Αρχιλοχίας μετανάστευσε στην Αυστραλία κι έγινε “στρατηγός” του “γύρου”!


    ΑΝΑΛΥΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    Μα ρε παιδιά, ακόμη να καταλάβεται ότι η Χώρα είτανε ανέκαθεν -ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ- από το 1821 και μετά, Τζατζίκι (Σατζίκι), Σουβλάκι και Συρτάκι (τα 3 Σ.Σ.Σ.!) ! Και ποιός το έκανε αυτό ; Το Σαθρό Σκατατζίδικο Σὐστημα ! Αυτό το Σ.Σ.Σ. ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ αναδρομικά στο ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ! Γιαυτό μας παρουσιάζουν τον ... Τουρισμό ως ... Βιομηχανία ! Οσοι το ασπάζονται ΑΥΤΟ είναι κοινά λεγώμενα Διεφθαρμένοι και Διεστραμένοι τουλάχιστον στο Πνεύμα τους, ΕΙΝΑΙ ΣκοταδισττικοΣακατεμένοι με ΑντιΕπιστημονικότητα ! ΒΑΛΤΟΙ ! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, Συνειδητά ή Ασυνείδητα, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ το ΙΔΙΟ ! ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ "ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ" ΤΩΝ ΘΕΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ! Γιαυτό βλέπουμαι ΠΑΝΤΟΥ στην Ευρώπη και εδώ στο άρθρο σας στην Αυστραλία τον Λοχία, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ "ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ" ΝΑΙ ! ΜΟΝΟ ΩΣ "ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ" !!!!! Αυτό στην Οικονομία λέγεται ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ δηλ. .... ΥΠΗΡΕΤΕΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ !! ΧΩΡΑ ΜΕ ... ΥΠῌΡΕΤΕΣ ! Και ΑΥΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ και στο ... "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" ... ΥΠΗΡΕΤΕΣ - Yes Man, Yes Lady I am Grecce bimbo!!!

    Σκληρή Κριτική αλλά ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Χθές, Σήμερα και του Αύριο (;;;;;) !!!!

    ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!


    σημ.:Για αποφυγή παρεξηγήσεων !! Τόσο το Τζατζίκι όσο και το Σουβλάκι ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, διατροφικό είδος, το Συρτάκι ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ (βλ. Alexis Sorbas !!!!) ! Οσο αναφορά τα Γκαρσόνια, είμασταν και ΕΜΕΙΣ Γκαρσόνια, αλλά δεν γίναμαι ... "Γκαρσόνια" !!!!


    Φίλτατα


    Τα Παλιά Γκαρσόνια !

    ξανά σημ.:Το Φιλοδώρημα δώστε το σαυτούς που θέλουν να γίνουν ... Κυβερνητικά Γκαρσόνια της Χώρας ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή