Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής μετά τις δηλώσεις Ρουμελιώτη



Οι 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα υπογράψουν πρόταση για σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής, μετά τις δηλώσεις του Π. Ρουμελιώτη, ζητώντας ταυτόχρονα να υπογραφεί αυτή και από τον αριθμό των βουλευτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής. Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, ύστερα από συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος.


Ο Π. Καμμένος εξήγησε ότι η πρόταση «θα αποσταλεί στο σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία που έγινε από τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι η ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ, σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, ήταν γνωστή στον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του».

«Ήλθε η ώρα πλέον», πρόσθεσε, «οι Έλληνες βουλευτές να αποφασίσουν αν θα μείνουν πιστοί σε αυτά που έλεγαν στον ελληνικό λαό για τη σύσταση μιας και μόνης εξεταστικής επιτροπής ή θα συνεχίσουν τη συγκάλυψη στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου