Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

(Παππά, αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς: H Δούρου δεν λέει κουβέντα - παρά τις τεράστιες διαστάσεις του ζητήματος τις τελευταίες ημέρες - για το Μάτι και για αντιπερισπασμό ξαναβάζει το θέμα Παππά στην ημερήσια διάταξη)! Δούρου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στοχοποιεί τη Δημοκρατία

Δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2020 19:44




Ερωτηματικό Μυστήριο Ερώτηση - Δωρεάν εικόνα στο Pixabay
H φωτ. είναι του Οδοφράγματος
"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στοχοποιεί τη δημοκρατία, κατασκευάζει εχθρούς στο πρόσωπο των πολιτικών της αντιπάλων, μετατρέπει την πολιτική σε παραπολιτική, δεν ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο, κατασπαταλά δημόσιο χρήματα κτίζοντας γαλάζιο κράτος, ενεργεί ως μαθητευόμενος μάγος στην εξωτερική πολιτική με υψηλό κόστος για τον τόπο. “Και το χειρότερο: μετατρέπει την πολιτική ζωή σε δικαστική αίθουσα, προσβάλλοντας και τη δικαιοσύνη και την πολιτική"

 Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της, σήμερα στην κυριακάτικη Kontranews, η Ρένα Δούρου.
«Η στοχοποίηση του Παππά δεν έχει να κάνει με δικαιοσύνη αλλά με πούρο πολιτικό ρεβανσισμό, εκείνων που θεωρούν εαυτούς τους νόμιμους και μόνιμους διαχειριστές της εξουσίας», επισημαίνει.
Και συνεχίζει "Εκείνων που θεωρούν τη διακυβέρνηση τσιφλίκι τους. Εκείνων που χρησιμοποιούν κάθε μέσο προκειμένου να αποτρέψουν νέο “ατύχημα”. Να μην επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η Αριστερά στην εξουσία.
Εκείνων που, αφού απέτυχαν να μας κάνουν αριστερή παρένθεση στην εξουσία, προσπαθούν τώρα με κάθε μέσο, να στριμώξουν στη γωνία τους δημοκράτες και προοδευτικούς. Να γυρίσουν το χρόνο στη δεκαετία του ‘50”".
Οσον αφορά την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζει "Η ηγεσία του  έχει επιλέξει σόλο καριέρα ως δεκανίκι της ΝΔ. Έχει απαρνηθεί την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Μια ιστορία που είναι ζυμωμένη με τους αγώνες του λαού μας για ευημερία, εθνική ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια.
Δείχνοντας δυστυχώς ότι η αλλαγή του ονόματος δεν ήταν τυπική ενέργεια για φορολογικούς λόγους. Αλλά συνειδητή επιλογή για να ξορκιστεί ένα παρελθόν που έκανε περήφανους του Έλληνες, ακόμη κι εκείνους που είχαν στηρίξει τη συντηρητική παράταξη".,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου