Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

(Aυτός υπήρξε παράγοντας της συστημικής εφεδρείας που την έλεγαν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και σύντροφος των Τσίπρα, Δραγασάκη, Βούτση και λοιπών! Γιατί εκπλησσόμαστε από τα κατάντια τους);Γρηγόρης Ψαριανός: Θλιβερό ποστάρισμα για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου17



Θλίψη. Αυτό προκαλεί το ποστάρισμα του Γρηγόρη ΨαριανούΟ οποίος θέλησε να τοποθετηθεί για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου και το έκανε… αστειευόμενος σχετικά με τον χρόνο που μεσολάβησε από τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του.
Ο νεαρός Βασίλης Μάγγος πριν από ένα μήνα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από άνδρες των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ στον Βόλο κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή απώλειά του, αρκετοί την συνέδεσαν με το περιστατικό αυτό. Παρά το γεγονός οτι η οικογένειά του στέκεται περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι των όσων πέρασε στα χέρια της αστυνομίας, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να υπολογίζει το δράμα που περνάνε οι συγγενείς και οι φίλοι του αποφάσισε να αναπαράγει ένα μήνυμα στο Twitter.
Το απαράδεκτο μήνυμα…

«Σχετική ανάρτηση αγνώστου: Πεθανε ο πατερας φιλου.

Ο θανατος του οφείλεται στα χημικα που’ χαν ριξει στη διαδηλωση των συνταξιουχων τον Οκτωβριο του 16 επι κυβερνησεως του Συριζα».


1 σχόλιο:

  1. Πολλή σημασία δίνετε στο χυδαίο αστεϊσμό ενός κομματικού γυρολόγου! Τα κόμματα που συμμάζεψαν αυτό το σκύβαλο δεν ντρέπονται καθόλου πιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή