Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

(Ωμή καπιταλιστική ταξική βαρβαρότητα)! Εντυπωσιακότατο! Η Βρετανία "κοστολογεί" την ζωή φτωχών πολιτών στα 4/000 ευρώ για να γίνουν πειραματόζωα, σαν φορείς του κορονοϊού " !

Οχι δεν είναι απίστευτο. Είναι στα πλαίσια της λειτουργίας του καπιταλισμού, όπου τα πάντα έχουν ανταλλακτική αξία. Πουλιούνται και αγοράζονται.
Αν κάτι έχει αξία σ' αυτή μας την ανάρτησή, είναι το πόσο φτηνά κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή των φτωχών ανθρώπων ακόμα και στα λεγόμενα "αναπτυγμένα" κράτη. 



Την είδηση που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα The Times και ανακυκλώνεται στο διαδίκτυο είναι συγκλονιστική. Μας λέει ότι το Βρετανικό ερευνητικό εργαστήριο Hvivo δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία ζητάει 24 άτομα να τα χρησιμοποιήσει σαν πειραματόζωα (!!!) ώστε οι επιστήμονες του να προσπαθήσουν να "δημιουργήσουν ένα εμβόλιο ικανό να θεραπεύει το COVID-19" !!!. (Υπάρχει δημοσιευμένη σχετική πλατφόρμα το Ιντερνέτ)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση όλοι οι "εθελοντές" θα πρέπει να "εμβολιαστούν οικειοθελώς με το SARS-CoV-2, τον ιό που είναι υπεύθυνος για την ασθένεια" να παραμείνουν στο εργαστήριο για 15 μέρες σαν πειραματόζωα και -αν ζήσουν τελικά, λέμε εμείς- τελικά θα αμειφθούν με "3.500 λίρες - στερλίνες ή λίγο πάνω από 4.000 ευρώ"!!!

Πολλά θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε, αλλά όσο σάπιο, ανήθικο και διεφθαρμένο να είναι το καπιταλιστικό σύστημα, το να διαβάζεις ότι δυτικό, πολιτισμένο, υποτίθεται κράτος επιτρέπει να μπαίνει σε "διατίμηση" η ζωή των φτωχών πολιτών του είναι κάτι που δεν μπορεί να το προσπεράσεις.


 .

 


Ένα δεκαπενθήμερο, κατά το οποίο δεν μπορούν ούτε να ασκήσουν (για να μην στρεβλώσουν τα αποτελέσματα) ούτε να έχουν σωματική επαφή με άλλους (για να αποφύγουν οποιαδήποτε μόλυνση).

Με έδρα το Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το εργαστήριο Hvivo δημοσίευσε μια ανακοίνωση η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού.

Προκειμένου να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο ικανό να θεραπεύει το COVID-19 , αναζητά πράγματι 24 εθελοντές και, για να προσελκύσει ινδικά χοιρίδια, είναι έτοιμο να είναι γενναιόδωρο.

Έτσι, κάθε συμμετέχων θα πληρώσει 3.500 λίρες στερλίνες ή λίγο πάνω από 4.000 ευρώ για να περάσει δύο εβδομάδες χαλαρώνοντας μπροστά στην τηλεόραση, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή βιβλία ανάγνωσης, εξηγεί η βρετανική εφημερίδα The Times .

ΕΝΟΦΘΑΛΜΙΣΤΕ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ
Ωστόσο, με μία προϋπόθεση, και όχι μόνο: για να προωθηθεί η έρευνα, όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν οικειοθελώς με το SARS-CoV-2, τον ιό που είναι υπεύθυνος για την ασθένεια.


 Ένα βρετανικό εργαστήριο δημοσίευσε μια διαφήμιση που παρατήρησε λίγο απαρατήρητη. Το hVIVO προσφέρει στους ανθρώπους που επιθυμούν να μολυνθούν από κοροναϊό για 3.500 λίβρες ή περίπου 4.000 €.

Ενώ διάφορα εργαστήρια παγκοσμίως προσπαθούν να αναπτύξουν ένα εμβόλιο εναντίον του covid-19 , το hVIVO ένα βρετανικό ίδρυμα προσφέρει στους ανθρώπους που το θέλουν 3.500 λίβρες ή περίπου 4.000 ευρώ για να μολυνθούν από τον νέο ιό.

Η εταιρεία αναζητά 24 εθελοντές, λέει ο The Times , ο οποίος θα μπορεί να περάσει δύο εβδομάδες χαλαρώνοντας μπροστά από την τηλεόραση, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή ανάγνωση βιβλίων στο πλαίσιο του πειράματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα Flucamp.com .


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/03/4000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου