Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

(ΛΑΕτζήδες, να τι σας κρύβει το προπαγανδιστικό όργανο της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας Λαφαζανική Ίσκρα για τις σχέσεις των αιματοβαμμένων - με το αίμα λαών και εθνών - ιμπεριαλιστικών υαινών): Τραμπ: «O Πούτιν είναι ανταγωνιστής, όχι εχθρός»

Τραμπ: «O Πούτιν είναι ανταγωνιστής, όχι εχθρός»


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η σύνοδος κορυφής που θα έχει τη Δευτέρα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ίσως είναι το ευκολότερο κομμάτι της επίσκεψής του στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ότι η Μόσχα δεν είναι εχθρός.


Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνόδου της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες αν ο Πούτιν αποτελεί απειλή, ο Τραμπ απάντησε: «Δεν θέλω να είναι και για αυτό τον λόγο έχουμε το ΝΑΤΟ».

«Είναι ένας ανταγωνιστής», τόνισε. «Είναι εχθρός μου; Δεν είναι εχθρός μου (…) Εκείνος εκπροσωπεί τη Ρωσία, κι εγώ εκπροσωπώ τις ΗΠΑ (…) Ελπίζω κάποια ημέρα ίσως να είναι φίλος. Δεν τον ξέρω πολύ καλά», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι στη διάρκεια της διμερούς τους συνάντησης θα αναφερθεί σε μια σειρά θεμάτων, όπως ο έλεγχος των όπλων, η Συρία και η Ουκρανία.

«Θέλουμε να μάθουμε για τη Συρία. Θα συζητήσουμε για τη (ρωσική) παρέμβαση (στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016) (…) Θα μιλήσουμε για την Ουκρανία», εξήγησε.


http://www.zougla.gr/kosmos/article/tramp-o-poutin-ine-antagonistis-oxi-ex8ros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου