Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

(Mας δουλεύουν όλοι! Οκτώ μήνες μετά τους 25 νεκρούς της Μάνδρας και μετά την "αυτομήνυση Δούρου", καμμία και κανείς δεν φόρεσε χειροπέδες)! Εισαγγελείς: Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τις πυρκαγιές στην Αττική



Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σε σημερινή ανακοίνωσή της αφού εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων, «διαβεβαιώνει το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι Έλληνες Εισαγγελείς, ενεργώντας όπως πάντοτε, στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου, θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην αναζήτησηανάδειξη και απόδοση των ποινικώνευθυνών στους υπεύθυνους της εθνικής αυτής καταστροφής».

Ακόμη, καλεί τα μέλη της, φορείς και πολίτες σε πράξεις συμπαράστασης και έμπρακτηςενίσχυσης και ανακούφισης των πληγέντων.
Τέλος, αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση του πληγέντος από την πυρκαγιά Λύρειου Ορφανοτροφείου με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
https://iskra.gr/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου