Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Αλέξης Κούγιας: Συγκεκριμένος πολιτικός χώρος διακινεί αναβολικά στα γυμναστήρια


Μετανιωμένος και δίνοντας έμφαση στη  χρήση των αναβολικών ουσιών και στις παρενέργειες που αυτά προκαλούν αναμένεται να παρουσιαστεί στον ανακριτή ο δεύτερος δράστης της στυγερής  διπλής δολοφονίας στη Μάνη σύμφωνα με το δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο  Αλέξης Κούγιας, θα προσκομίσει ποσότητα αναβολικών που βρέθηκε στα προσωπικά αντικείμενα του 18χρονου δράστη από τον Κάμπο Αβίας και με τα οποία όπως είπε,  έκανε καθημερινή χρήση.
Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Πρωινό του Αντ1, κατήγγειλε την άμεση εμπλοκή πολιτικού χώρου με τη διακίνηση παράνομων αναβολικών ουσιών σε γυμναστήρια.
Ο συνήγορος ενός εκ των δύο 18χρονων δραστών της διπλής δολοφονίας στην Μάνη περιέγραψε τον πελάτη του λέγοντας:
«Δεν είναι τοξικομανής, ούτε ψυχικά ασθενής από την άποψη που αναγνωρίζει την ασθένεια ο ποινικός κώδικας, έχει πρόβλημα εξαρτήσεων. Το πρόβλημα δεν είναι ότι σκότωσαν για τα 800 ευρώ, αλλά ότι τα ήθελαν για τα αναβολικά. Το τραγικό είναι ότι τα χρήματα από τις υποτροφίες που έπαιρνε ως αριστούχος ήταν για παράνομα αναβολικά σκευάσματα» σημείωσε ο νομικός και εξαπέλυσε ευθείες κατηγορίες για εμπλοκή πολιτικού χώρου στο εμπόριο επικίνδυνων αναβολικών ουσιών σε γυμναστήρια.
Ο κ.Κούγιας τόνισε ότι πρόκειται για προσωπικές πληροφορίες, τις οποίες δεν μπορεί να καταθέσει αφού δεν διαθέτει στοιχεία. Ο ίδιος μάλιστα ενέπλεξε και τις τοπικές αρχές στο παράνομο εμπόριο, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Όλοι γνώριζαν, αλλά υπάρχει συγκεκριμένος πολιτικός χώρος που διακινεί αναβολικά στα γυμναστήρια και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήξεραν οι τοπικές αρχές».
Να σημειωθεί ότι η διακίνηση και χρηματοδότηση αναβολικών σε γυμναστήρια βρίσκεται στα υπό διερεύνηση ζητήματα της Χρυσής Αυγής.
πηγή: ant1tharrosnews

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/alekshs_kougias_sygkekrimenos_politikos_xwros_diakinei_anavolika_sta_gymnasthria.2989748.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου