Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

(Αφιερωμένο στους χριστέμπορους κρυφο-ακροδεξιούς)! Ούτε μια προβοκάτσια δεν είναι ικανοί να στήσουν.

Την πληροφορία την έχουμε από πηγή που οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι θα την χαρακτήριζαν αξιόπιστη.
Οπως λοιπόν μας μεταφέρουν, μόλις τώρα έγινε ένας ψιλοχαμός στην ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο γραφείο που στεγάζεται το γραφείο τύπου της ασφάλειας.
Ο λόγος είναι από από εκεί διοχετεύτηκε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια ένα βίντεο με την υπογράμμιση ότι σε "στιγμιότυπο του εμφανίζεται κουκουλοφόρος να επιτίθεται σε ηλικιωμένο πολίτη".
Ετσι, λοιπόν όλα τα σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ ήταν πανομοιότυπα.
Φυσικά πολύ σύντομα αποδείχτηκε ότι ο "ηλικιωμένος", δεν ήταν παρά ένας βαθμοφόρος ασφαλίτης που συντόνιζε την αστυνομική επιχείρηση ενάντια σε νεολαίους. 

Ο μπάτσος "αστροπελέκι", που έκανε αυτή την "πατάτα", χρέωσε την γκάφα στον εικονολήπτη ασφαλίτη και σ' αυτούς που επεξεργάστηκαν το βίντεο πριν το στείλουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς. (Αρχικά είπαν ότι το έχουν πάρει από κάμερα ασφαλείας της περιοχής).

Το θέμα δημιουργήθηκε μετά στο σημερινό μεσημβρινό τηλεοπτικό δελτίο του Αντένα όταν μετέδωσε πάλι για "κουκουλοφόρο που επιτίθεται σε ηλικιωμένο".
Επακολούθησε τηλέφωνο διαμαρτυρίας στον σταθμό από συνδικαλιστή δημοσιογράφο. Υπεύθυνος του καναλιού απευθύνθηκε στην ΓΑΔΑ και έτσι δημιουργήθηκε μια αναστάτωση.

Με λίγα λόγια, ούτε μια καλή προβοκάτσια δεν ξέρουν να στήσουν.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/12/blog-post_639.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου