Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019

Τζήμερος: Χυδαία ανάρτηση κατά Γρηγορόπουλου και ΦύσσαΜε ύβρεις κατά των δολοφονημένων Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και Παύλου Φύσσα «τίμησε» την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου.
Προκαλώντας όπως συνηθίζει σχολιάζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος την 11η επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
«Εκβιάζοντας» για άλλα «15 λεπτά δημοσιότητας» χαρακτηρίζει «αξιολύπητο» που έκανε «επαναστατική γυμναστική» τον δολοφονημένο από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Μάλιστα, δεν σταματά εκεί αλλά επιλέγει να αναφερθεί και στον δολοφονημένο από τον Χρυσαγίτη Ρουπακιά, Παύλο Φύσσα τον οποία και χαρακτηρίζει «κήρυκα του μίσους» και «τροβαδούρο αισχρών στίχων». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι οι Χρυσαυγίτες ήταν και οι μόνοι που στήριξαν τον Θάνο Τζήμερο στο πρόσφατο επεισόδιο που προκάλεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Για το αξιακό σύστημα της αριστεράς, ο "ήρωας" δεν κρίνεται από το πώς έζησε, αλλά από το πώς πέθανε. Ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρει νόημα στη ζωή του με επαναστατική γυμναστική, ήρωας και ένας τροβαδούρος αισχρών στίχων, κήρυκας του μίσους.

 https://www.aftodioikisi.gr/politiki/tzimeros-chydaia-anartisi-kata-grigoropoyloy-kai-fyssa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου