Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Αστυνομική βία στα Εξάρχεια: Συγκλονιστική μαρτυρία Μούτση - "Ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο"

Αστυνομική βία στα Εξάρχεια: Συγκλονιστική μαρτυρία Μούτση - "Ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο"


Αστυνομική βία στα Εξάρχεια: O γνωστός συνθέτης Δήμος Μούτσης καταγγέλλει το "κολαστήριο" Α.Τ. Εξαρχείων.
Αστυνομική βία στα Εξάρχεια: Σε μια συνταρακτική καταγγελία προέβη ο σπουδαίος συνθέτης και τραγουδοποιός Δήμος Μούτσης για το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, με φόντο το αμόκ αστυνομικής αγριότητας, με ξυλοδαρμούς, ξεγύμνωμα ανθρώπων και βίαιες προσαγωγές, που είδαμε το βράδυ της Παρασσκευής, μετά την πορεία για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Ο κ. Μούτσης δεν διστάζει μάλιστα να παρομοιάσει τα περιστατικά άγριας καταστολής με την εποχή της χούντας!
Όντας αυτήκοος μάρτυρας, μιλά για ένα Αστυνομικό Τμήμα "κολαστήριο", καταγγέλοντας ότι ακούγονταν κραυγές και και φοβερό ξύλο.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Μούτση στο Facebook:
“ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το “κολαστήριο” αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Μπορεί άραγε κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες? Το ότι οι μπάτσοι γδύνανε τους ανθρώπους μέσα στο δρόμο το είδαμε. Άλλωστε αυτό το ίδιο, είναι κάτι που εγώ προσωπικά τόβλεπα άπειρες φορές να συμβαίνει επί χούντας στο κέντρο της Αθήνας……!”

Δήμος Μούτσης
το Σάββατο
ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το "κολαστήριο" αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Μπορεί άραγε κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες? Το ότι οι μπάτσοι γδύνανε τους ανθρώπους μέσα στο δρόμο το είδαμε. Άλλωστε αυτό το ίδιο, είναι κάτι που εγώ προσωπικά τόβλεπα άπειρες φορές να συμβαίνει επί χούντας στο κέντρο της Αθήνας......!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου