Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Διεύρυνση και ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ με Τζουμάκα και Αντώναρο

Αφού έδωσε πολιτική στέγη σε ότι πιο φθαρμένο παλαιοκομματικό πασοκογενές στελεχιακό δυναμικό υπήρχε στα αζήτητα, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί την διεύρυνση του από τα δεξιά.

Αν πιστέψουμε δημοσίευμα Κυριακάτικης φυλλάδας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σύντομα θα δώσει στην δημοσιότητα και νέα φουρνιά ονομάτων που «ανταποκρίνονται στο
κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα και προσχωρούν στην Προοδευτική Συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ».


Ταυτόχρονα αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα κείμενο που θα υπογράφεται από πρόσωπα της συντηρητικής παράταξης -αναφέρονται τα ονόματα της ΧρυσοβελώνηΚουντουράΑντώναρος κ.α.- τα οποία θα δηλώνουν την συμπαράταξης τους με το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι αν δίπλα στους πασοκογενείς δημιουργηθεί και μια "δεξιά συνιστώσα" από "καραμανλικούς και Ανελίτες", θα σηματοδοτήσει μια νέα πορεία για τον ΣΥΡΙΖΑ για να αποτελέσει πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία.

Αναφέρεται μάλιστα ότι  Τσίπρας στο συνέδριο του κόμματος του, θα κάνει τα πάντα ώστε να "αφοπλίσει οργανωτικά τους κόκκινους της παλιάς φρουράς", που έχουν αντιρρήσεις σε τέτοια ανοίγματα. 

Τώρα σοβαρά. Τι πίνουν και δεν μας δίνουν οι Συριζαίοι που πιστεύουν ότι πρόσωπα σαν τον Τζουμάκα και τον Αντώναρο θα δώσουν νέα πνοή στον κομματικό τους σχηματισμό; 


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/12/blog-post_75.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου