Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

(1η αναδημοσίευση από ΚΑΛΑΜΙ)! Εξαπατούσε: Ο υφυπ. Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης, ΔΕΝ είναι απόφοιτος του πανεπιστήμιου ''Columbia'' Νέας Υόρκης

Και ''φελλός'' και ψεύτης. Το ''ΚΑΛΑΜΙ'' τα έλεγε, ολίγοι κατάλαβαν ή έδωσαν σημασία



O υφυπ. Εξωτερικών επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του ''ΚΑΛΑΜΙ''
Διαματάρης: ''Σπούδασα στο Columbia αλλά δεν πήρα τίτλο (πτυχίο)''. «Παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς, λόγοι οικονομικοί, δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών», αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, σε ανακοίνωή του (2 Δεκ. '19), δίνοντας διευκρινίσεις, μετά την αποκάλυψη του ''ΚΑΛΑΜΙ'' ότι δεν διαθέτει ''μάστερ'' από το πανεπιστήμιο ''Κολούμπια''. Παρ' όλα αυτά παραμένει ''παπατζής'', αφού σε συνεντεύξεις του (π.χ. εφημερίδα ''Καθημερινή'' 22 Μαίου 2017), δηλώνει ''ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ του Columbia'' με... ''μάστερ''.

.................
Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, ως διαχρονικός συνεργάτης-αυλοκόλακας της οικογένειας (και αποδέκτης εκατομ. από την Ελλάδα, χάρη στην μεσολάβηση της οικογένειας), ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης, απόφυγε να επιβεβαιώσει από ποιό ''Columbia University'', πήρε ''μάστερ'' στην ''διοίκηση επιχειρήσεων'' ή σε οτιδήποτε άλλο.
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών (βιογραφικό του) και σε δημοσιεύματα αθηναϊκών (έντυπων και ηλεκτρονικών) ΜΜΕ, παρουσιάζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Απόδημους, ως ''απόφοιτος'' του φημισμένου πανεπιστήμιου Columbia Νέας Υόρκης και μάλιστα με ''μάστερ'' (master) στην ''δοίκηση επιχειρήσεων'' (ΜΒΑ).
Αφού δεν υπήρξε απάντηση-επιβεβαίωση από τον υφυπουργό της κυβέρνησης ''άριστων, καλύτερων και εξυπνότερων'' (όπως γραπτά την περιγράφει ο ίδιος), αυτήν την δίνει το ''ΚΑΛΑΜΙ'', με επίσημο έγγραφο που έλαβε στο ερώτημα που υπόβαλε εκεί που έπρεπε, όπως δεσμεύτηκε να πράξει.
Δείτε σε φωτογραφία το ουσιαστικό μέρος του έγγραφου:
'Ετσι, πιστοποιείται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, ιδιοκτήτης της εφημερίδας ''Εθνικός Κήρυξ'' Αστόριας Νέας Υόρκης και γιά 40 χρόνια εκδότης της, κορόϊδευε και εξαπατούσε βασικά την Ομογένεια στις ΗΠΑ, ως ''σπουδαίος'' και... ''απόφοιτος του Κολούμπια''. Ενώ η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε αποφοίτησε. Τελευταία, κορόϊδεψε-εξαπάτησε τον πρωθυπουργό και τον λαό στην Ελλάδα, παρουσιαζόμενος ως κάτι που δεν ήταν.
Ο υφυπουργός, παραμένει ακόμα ως ''CEO και υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο'' της εφημερίδας του, κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας.
Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλη γνώση γιά να καταλάβει ότι ο υφυπουργός, από τον τρόπο που ομιλεί ή γράφει, δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται. Ακόμα και σε ζητήματα απόδημου Ελληνιισμού, αν και ζει 50 χρόνια στις ΗΠΑ, είναι ημιμαθής.
Χρήσιμες σημειώσεις, γιά να θυμόμαστε:
- Ενδεικτική η δήλωση του υφυπουργού σε συνέντευξη (εφημερίδα ''Καθημερινή'', 22 Μαίου 2017): «....Σεπτέμβριο του 1979... είχα μόλις τελειώσει την Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια».
- ΕleftherosTypos.gr (8 Ιουλίου 2019): «...Κατάγεται από το χωριό Θάνος της Λήμνου. Το 1968 μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη, ενώ το 1977 αποφοίτησε από το περίφημο πανεπιστήμιο Columbia».
alphatv.gr (8 Ιουλίου 2019): «...O Αντώνης Διαματάρης είναι από το 1979 εκδότης του ''Εθνικού Κήρυκα'' (Αστόριας, Νέας Υόρκης). Γεννήθηκε το 1950 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Ν. Υόρκη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του λαμβάνοντας MBA από το Columbia University...».
(Και πολλά άλλα συναφή δημοσιεύματα σε ΜΜΕ Ελλάδας).
Στην ανάρτηση γιά τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στον κυβερνητικό ιστότοπο, αναφέρεται ο υφυπουργός ως ''κάτοχος ΜΒΑ''. Στην ανάρτηση έγινε διόρθωση 2 Δεκ. '19, μετά τις αποκαλύψεις του ''Κ'' και αφαιρέθηκε η φράση περί ''μάστερ από Κολούμπια''. Το μόνο μικρό λάθος που παραμένει είναι η ημερομηνία γέννησης, η ορθή είναι 1950.
Τώρα, ειδικά τα ΜΜΕ Ελλάδας, που άθελά τους παραπληροφόρησαν το κοινό τους ως θύματα ενός ''παπατζή'', οφείλουν -δεοντολογικά- να κάνουν την διόρθωση. Αν και αμφιβάλουμε ότι θα το πράξουν, γνωρίζοντας ότι η διαπλοκή είναι... κανόνας στην Ελλάδα.
1 Δεκ. 2019
Σημ. 1: Ο υφυπουργός, μετά το 2 εβδομάδων τουριστικό ταξιδι του στην Β. Αμερική, χωρίς μία συνάντηση με αξιωματούχο ΗΠΑ ή Καναδά (έστω τοπικό) γιά να προωθήσει την Ελλάδα, συνεχίζει με 10ήμερο τουριστικό ταξίδι στην Αυστραλία, γιά να προωθήσει κι εκεί, όχι τα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη (προσωπικά) και τα συμφέροντα της εφημερίδας του. Πιστοποιεί έτσι, το...''ήθος'' της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σημ. 2: Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης, πιστεύει (ναι, πιστεύει και πράττει ανάλογα) ότι στον απόδημο Ελληνισμό, ΜΟΝΟ ένα ελληνόφωνο ΜΜΕ υπάρχει και αυτό είναι η... εφημερίδα του ''Εθνικός Κήρυξ'' Αστόριας Νεας Υόρκης !!! Με αποτέλεσμα, να ενώσει όλα τα ομογενειακά ΜΜΕ στις ΗΠΑ... εναντίον του, ενώ τελευταία, ακόμα και Δεξιοί, δεν λέγουν καλά λόγια γιά τον πρωθυπουργό, επικρίνοντάς τον γιά την λαθεμένη-αστεία επιλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου