Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

(Το επικοινωνιακό ξέπλυμα του ανίκανου ΔΝΤ-ανθρώπου καλά κρατεί! Ντροπή στην αριστερά με τα τερτίπια της νεοφιλελεύθερης φιλευσπλαχνίας! Ντροπή! Οι Μητσοτακαίοιδίνουν περισσότερα, μαγκάκο της συμφοράς)! Ο άστεγος, ο Βαρουφάκης και η κίνηση ανθρωπιάς

Ο άστεγος, ο Βαρουφάκης και η κίνηση ανθρωπιάς
Μία αναπάντεχη συνάντηση είχε το πρωί ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης κατά την αποχώρησή του από την πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της εργατικής Πρωτομαγιάς. 
Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών έβγαζε selfie με διαδηλωτές, ένας άστεγος τον πλησίασε και του ζήτησε χρήματα για να πιει ένα καφέ.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αφού ζήτησε από τα τηλεοπτικά συνεργεία να απομακρυνθούν για να μην καταγραφεί το περιστατικό, έδωσε στον άστεγο 10 ευρώ και 50 λεπτά.
«Του έδειξα το χαρτί που αναφέρει ότι είμαι άστεγος, άπορος και άνεργος και μου είπε να πάω να κάνω χαρτιά γιατί θα βγάλουν κονδύλι για εμάς τους άστεγους. Μου λέει ‘εδώ μπροστά στις κάμερες δεν κάνει, ανέβα λίγο παραπάνω και θα σε περιμένω’», ανέφερε ο άστεγος για την ευχάριστη έκπληξη που δέχθηκε.


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/news/story/582696/o-astegos-o-varoyfakis-kai-i-kinisi-anthropias#ixzz3YuRfyW7j


1 σχόλιο:

  1. "Δυστυχώς ο Βαρουφάκης απέτυχε"

    Το άρθρο του οικονομολόγου, συγγραφέα του βιβλίου "Επενδυτές χωρίς Σύνορα" (www.ependytes.com) κ. Βασίλη Παζόπουλου αναρτήθηκε στο capital.gr


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ)

    Οταν κάποιος ξεκινά από ιδεατή και "μερική" εκτίμηση, το αποτέλεσμα των εκτιμήσεων του τόσο στο "μερικό" όσο και στο "γενικό" θα είναι όχι μόνο λάθος, αλλά και ... ασυνάρτητο ! Διότι το λάθος, ώς λάθος μέσα τόσο στην πολιτική όσο και αλλού είναι μέρος προς τον δρόμο του σωστού, αλλά η επίτηδειότητα των παραλήψεων ΣΑΣ στην ανάλυση ΣΑΣ, δηλεί, στην καλύτερη περίπτωση, μωρίας έλλειψη !

    Τελείως επιγραμματικά:

    1. Γνωρίζεται την Δομή και Αντίληψη του λεγώμενου "Διευθυντηρίου" της Ε.Ε. ;; Γνωρίζεται ποιόν κοινό παρανομαστή έχουν (εκτός την κεφαλαιοκαπιταλιστική πολιτικη αντίληψη) ;; Ακόμη και ... "κακοί" πρώιν γερμανοί υπουργοί μετά την ... "συνταξιοδότηση" τους, χρησιμοποιούσαν και έκαναν κριτική για το "Διευθυντήριο" αυτό, με .... ακροαριστερή φρασεολογία !!!

    2. Διερωτηθείκατε γιατί λειτουργούν σε ... "διαδρομικά πολλαεπίπεδα" ;;; Μάλιστα το εντόπισαν για πρώτη φορά (;;) τα μέλοι της καινούργιας ελληνικής κυβέρνησης, και τους προκάλεσαν αυτά τα "διαδρομικά πολλαεπίπεδα" αρνητική εντύπωση !

    3. Θυμάσται για ποιόν λόγο και αιτία έφυγε ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν, πρόωρα από συνάντηση αρχηγών κρατών, στην Αυστραλία ;;; Ξερεται (;;), χρονικά πότε έγινε αυτό ;;; Για βοήθεια Σας, στο "φεύγα" του, είπε σχεδόν (ακριβώς) τα ίδια όπως ο Γιάννης Β. !!!

    4. Γνωρίζεται, πότε και πώς, τόσο η Γερμανία όσο και η Γαλλία, λύσαν για μικρό και σύντομο χρονικό διάστημα, τα ... ελλείματα τους που παραβίαζαν τους ... Ιδιους τους ... κανόνες τους (παραβίαζαν κατάφορά τις ίδιες τις συνθήκες τους) ;;; Οταν στην Χώρα μας, όλα είταν μέλι γάλα !!!

    5. .................

    6. ................

    7. .....................

    ν+1. .............................

    Από ότι βλέπεις υπάρχουν πάρα πάρα πολλά πράγματα που χρειάζεται κάποιος να ξέρει να γνωρίζει και να κατέχει !


    Ο Αιώνιος Φοιτητής



    Γηράσκω Αεί Διδασκ.......


    Υ.Γ. Ευτυχώς που Υπάρχουν Ιδιόρυθμοι στην ΖΩΗ ΜΑΣ και δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή