Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

(Πες τα... χρυσόστομε)! Πυρά Διαμαντόπουλου κατά Πανούση για ακροδεξιά ατζέντα


"Από τις συζητήσεις μου και με τους δύο έμαθα και μεταφέρω το μήνυμα της συνέχειας στη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων. Θέλω να κρατήσω το κεκτημένο του Δένδια στο κέντρο της Αθήνας".
Τα παραπάνω είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γ. Πανούση στη συζήτηση, που οργανώθηκε την Πέμπτη, από το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση, υπό την Άννα Διαμαντοπούλου, με θέμα:"Η απειλή του φανατικού Ισλάμ & ISIS και η εσωτερική ασφάλεια" .
Η παραπάνω διατύπωση στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει η οργή του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Πανούση με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι παραμένει προσηλωμένος  "στην εποχή της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης που ο ίδιος στήριζε και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, Μπαλτάκου...".
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
"Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να του επιτρέπει να κρύβεται πίσω από δήθεν επιστημονικές εξάρσεις...
Μόλις μάθαμε πως το σήριαλ "Νόμος και τάξη" της στρατηγικής της έντασης απέναντι στην κοινωνία που έπαιζε κάθε μέρα στα δελτία των 8:30 και το καταγγέλαμε,αποτελεί κεκτημένο και είναι επιθυμία της κυβέρνησης να διατηρηθεί...
Προφανώς παραμένει στην εποχή της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης που ο ίδιος στήριζε και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη, Μπαλτάκου...".
http://news247.gr/eidiseis/politiki/pyra-diamantopoyloy-kata-panoush-gia-akrodeksia-atzenta.3470135.html



1 σχόλιο:

  1. ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST (15/5/2015)

    Παναγιώτη !

    Ξέρεις τί είναι ;; Ας το ξεφουρνήσουμαι:ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ !

    Και αυτό που λές ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΩΣΤΟ, "ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ! (ΠΕΙΡΑΜΑ ;;;;;;; τί λες ρε σύ) !

    Οπως και ΑΥΤΟ, «Δεν είναι η ''καταραμένη'' αριστερά το πρόβλημα για την Ευρώπη.!
    «Δεν είναι η ''καταραμένη'' αριστερά το πρόβλημα για την Ευρώπη. Οι ευρωενωσιακές αδιαλλαξίες είναι που προκαλούν τα αδιέξοδα στις διαπραγματεύσεις και όχι οι δήθεν αναχρονιστικές εμμονές της χώρας μας»,

    Και άμα ΠΡΟΣΕΞΕΣ Παναγιώτη, ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (όπως ... ΤΟΤΕ) η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΑΙ ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !! Να διαδραματίσουν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ-ΛΥΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ στην Ευρώπη ! Μεγάλη η ΤΙΜΗ ΤΗΣ Ελληνικής Αριστεράς ΑΛΛΑ και ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ! Αναλογιστείταιτο ΑΥΤΟ !

    Και όσο αναφορά Παναγιώτη αυτό που είπες "«Δεν είναι η ''καταραμένη'' αριστερά το πρόβλημα για την Ευρώπη.!", ΚΑΤΣΕ (και) ΣΥΛΛΟΓΙΣΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ !!! "....

    ..... ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΝΗΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ...." !!!!!

    Και κλείνοντας, παρακαλώ να ξέρεται και να γνωρίζεται, ότι οι "Κόκκινες Γραμμές" που βάλαται και βάλαμαι, ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ! ... ΟΥΔΕΙΣ !

    Φιλικά κ. Αγωνιστικά κ. Ελληνικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή