Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Μπαρουφάκης: Πέντε δηλώσεις την ημέρα, δέκα πέντε γκάφες και χίλιες πέντε μπαρούφες. Αλέξη, μέχρι που θα πάει το βιολί);



Έστω και τώρα! Ο άνθρωπος δεν έχει εγκράτεια και συστολή!


Οδόφραγμα 

3 σχόλια:

  1. Ο Αλεξης.δεν ξερει που παει η βαλιτσα,....εκτος και ανα της εχει προδιαγραψει εκεινος πορεια! Τ ο δραμα το ξανα-περνουμε εμεις,που οχι μονο δεν τον ψηφισαμε,για μια αλλη ''αλλαγη",αλλα και εδω που φτασανε ,παλιν δεν το πιστευουμε!!! Δεν υπαρχει μιλαμε τετοια κατασταση! Το ιδιο ψευτες,το ιδιο απατεωνες,και μηπως εχω και λαθος; Μηπως ειναι και χειροτεροι;;Παμε για ολοκληρωτικη καταστροφη,ανεπανορθωτη! Να το χωνεψουμε,και μεταξυ μας; Φανηκε απο την αρχη.Ειδικα ο Βαρουφακης,εδωσε δειγματα γραφης απο πολυ νωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΑ κ. ΛΑΚΩΝΙΚΑ:

    Η Εξωτερική Πολιτική της Χώρας δεν γίνεται στο "διαπροσωπικό", ούτε έχει σχέση με "διαπροσωπικές" ανθρώπινες σχέσεις ! Δέν είμασται ούτε είμασταν ποτέ όλοι το ίδιο ! Αυτά δεν είναι σοβαρά ! Αυτά είναι καραγκιοζλίκια !

    ... τα καραγκιοζλίκια των ΥΠ.ΕΞ. της Χώρας μας συνεχίζουν ... αλλά Αμερικάνικα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΜΑ: ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ κ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

    ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ δεν χωριζόμαστε και αυτό είναι ΛΑΘΟΣ ! Υποκρινόωμαστε πως αγαπιόμαστε τάχα με πάθος (Ε.Ε./Ανήκωμεν εις την Δύσιν-ΜΑΣ) ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΑΙ της ΑΛΥΣΙΔΕΣ δεν έχουμαι καιρό για άλλες Ελπίδες ! ΠΡΕΠΕΙ να φύγουμαι χωρίς ΑΝΤΙΟ από την ΕΞΑΡΤΗΣΗ !

    Δηλαδή και λοιπόν ρε φίλοι, μας λέται ότι ...

    Πήραμε (πήρατε) λάθος το στρατί και μην ρωτάς (ρωτάμε) το πως και γιατί στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ βρεθείκαμε ΑΥΤΟ ;; !!

    Φίλοι μου καλοί,

    Δεν μένει ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, ΔΕΝ έχουμαι καμμιά μηχανή του χρόνου να ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ τον καιρό, να ΜΗΝ κάνουμε το ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ώστε να βγούμε από το ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟ !

    Ρε σείς,

    Τί να φταίει που δεν πήγαμαι ΜΠΡΟΣΤΑ ;; ΔΕΝ μετρήσαμε το κύμα και τον άνεμο σωστά ;;; ΟΧΙ ! Ολα τα μετρήσατε σωστά ! Αλλά ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ, (Διότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΕΤΑΙ, το έχεις ή δεν το έχεις !) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ! Η Πολιτική Απόφαση ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ Πολιτική Φάση, ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Πολιτική, Φάση (αυτό που λέμαι στο π. και φ.) ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για την ΤΟΜΗ και την ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ! ΤΟΜΗ κ. ΡΗΞΗ με την ΕΞΑΡΤΗΣΗ της Χώρας ! Ολα τα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ! Μια ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ! Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ, (δέν υπάρχει ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ από το ... 1821 !



    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ !

    Εάν Εσείς φοβόσαστε, πρόβλημα Σας ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !

    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ !

    "ΔΩΣΤΑΙ" ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ/ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !

    ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !




    Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χει.Πει.)



    σημ. Η Οικονομική Καταστροφή (Μνημόνια) της Χώρας μας, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt ο ... ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή