Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Συνήγορος του Μπούκουρα ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας Σ. Μουζακίτης


Αίτηση αποφυλάκισης για λογαριασμό του πελάτη του και προφυλακισμένου ανεξάρτητου βουλευτή για την υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Στάθη Μπούκουρα, κατέθεσε σήμερα στο Συμβούλιο Εφετών ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας, Σπύρος Μουζακίτης.

Στην αίτηση ο Μουζακίτης στρέφεται κατά της εισαγγελικής πρότασης του Εισαγγελέα Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, για την παραπομπή 70 κατηγορούμενων με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές κατά του πρώην συναδέλφου του.
«Από τη μελέτη της σχετικής δικογραφίας και την εκτίμηση του αποδεικτικού υλικού, σχημάτισα την πεποίθηση ότι ο Ευστάθιος Μπούκουρας είναι αθώος. Το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως, έχοντας στους ώμους μου 32 και πλέον χρόνια εμπειρίας και λειτουργηματικής διαδρομής», αναφέρει στην αίτησή του ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας.
Σημειώνεται πως ο Στάθης Μπούκουρας, αμέσως μετά τις συλλήψεις βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή του στις καταλογιζόμενες από τη Δικαιοσύνη εγκληματικές ενέργειες της ακροδεξιάς ναζιστικής οργάνωσης, γεγονός που οδήγησε στη διαγραφή του τόσο από τα μητρώα όσο και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
http://tvxs.gr/news/ellada/synigoros-toy-mpoykoyra-o-proin-oikonomikos-eisaggeleas-s-moyzakitis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου