Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μπομπολας απαντάει στο Reuters. (Mπόμπολα και συμμορία σκουπιδιών ... καλή αρχή)!


Η επιχειρηματικότητα στο στόχαστρο
Η επιχειρηματικότητα στο στόχαστρο
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters συνεχίζει, ως φαίνεται, να έχει στο στόχαστρο τη χώρα μας, την ελληνική-οικονομία και επιχειρηματικότητα.
Υπό τον μανδύα δημοσιογραφικής έρευνάς του για το «ούτως αποκαλούμενο σύστημα της διαπλοκής», απέστειλε στον Ομιλό μας «ερωτηματολόγιο», στο οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ερωτήματα του τύπου αν οι εφημερίδες προωθούν επιχειρηματικά συμφέροντα, αν η πολιτική εξουσία επηρεάζεται από ιδιοτελείς στόχους που εξυπηρετούνται από μέσα μαζικής ενημέρωσης και λοιπά. Σε όλα αυτά ο Ομιλός μας απαντά:
«Είναι απορίας άξιον, αφού για το καλώς πληροφορημένο συνήθως πρακτορείο σας μια απλή παρακολούθηση του περιεχομένου των εντύπων μας, μια απλή ανάγνωση των διαδικτυακών καταχωρίσεων των εισηγμένων στο ΧΑΑ εταιρειών, στις οποίες αναφέρεστε και στις οποίες αντίστοιχα συμμετέχουν μέλη της οικογενείας (στη μία μάλιστα, ιδιαίτερα, μειοψηφικά) και μια απλή αναζήτηση της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και νομολογίας εξασφαλίζουν πλήρη, σαφή και λεπτομερή απάντηση σε όλες τις απορίες (;) σας.
Αλλωστε, το ερωτηματολόγιό σας προδίδει αποκαλυπτικά τόσο το σκεπτικό της «δημοσιογραφικής» σας καμπάνιας, που επίκειται όσο και το προαποφασισμένο περιεχόμενό της.
Υποδύεστε τον ερωτώντα, ίσως για να τηρήσετε προσχηματικά τη δεοντολογία, όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε, και όπως μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί από πρόσφατες καταχωρίσεις σας για σημαντικά πρόσωπα του δημόσιου βίου της χώρας».
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8414263929019785839#editor/target=post;postID=8290685690733079751

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου