Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αιμομικτικά όργια !!!


Deadly-kissessotosblog.wordpress

Το πανούργο πλέγμα μεθοδεύσεων τις οποίες μετέρχεται δεκαετίες τώρα το εγχώριο, φαύλο σύστημα εξουσίας, εκείνο το οποίο φέρει ακεραία και την υπαιτιότητα για το άθλιο κατάντημά μας , δεν περιλαμβάνει  στις ασύλληπτες πρόνοιές του απλώς τις άρον-άρον  λερές εξυπηρετήσεις των αμαρτωλών συμφερόντων όταν η ατμόσφαιρα αποπνέει πλέον αποχώρηση από τους θώκους, αλλά επιδίδεται και στην κυνική άσκησή τους, όπως αυτές περιγράφονται στο Ποινικό Δίκαιο στις διατάξεις περί καταδολίευσης –επιεικώς· διότι θα έλεγε κανείς ότι, ουσιαστικά, πρόκειται περί της γνωστής από καταβολής κόσμου τακτικής της…υπονόμευσης του αντιπάλου.

Αν, ωστόσο, επρόκειτο για προφυλάξεις έναντι του αντιπάλου και μόνο, θα μπορούσε ίσως η τακτική τους να γίνει ακόμη και αποδεκτή, έστω υπό το πρισμα ενός ωμού πραγματισμού των πολιτικών ανταγωνισμών. Όμως δεν πρόκειται περί αυτού, μα για κάτι πολύ χειρότερο: οι αιμομικτικές των διαπλεκομένων εκκρεμότητες, που διευθετούνται αυτές τις μέρες πίσω από τα ανέκδοτα περί ανάπυξης και προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, καταστρέφουν με τις υπόγειες διαδρομές τους και τις παρασκηνιακές διαρπαγές τις απολύτως τελευταίες δυνάμεις της χώρας με τις οποίες θα μπορούσε κάποτε αυτή να σταθεί στα πόδια της χάρη σε ένα πάνδημο προσκλητήριο· και προσθέτει, επιπλέον, το τελευταίο ψήγμα που έλλειπε για να ολοκληρωθεί ο απόλυτος διεθνής εξευτελισμός.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επικείμενη έγκριση ομολογιακού δανείου ύψους 10 εκατ. Ευρώ στο Mega, όταν μάλιστα εγγράφει αυτό ως εισηγμένη, παρακαλώ, επιχείρηση ζημίες πολλαπλάσιες αυτού του ποσού στον Ισολογισμό του, την ώρα που άλλες υγιείς επιχειρήσεις κυριολεκτικώς ασφυκτιούν και χρεοκοπούν επειδή η χρηματαγορά τους αρνείται την πρόσβαση σε πιστωτικές διευκολύνσεις στο όνομα της έλλειψης ρευστότητας· την ώρα που ως και αυτός ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος διευκρινίζει δημοσίως ότι η ανακεφαλαιοποίηση δεν ισοδυναμεί με διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά· την ώρα ακριβώς που το πρακτορείο Reuters δημοσιεύει γλαφυρότατη παρουσίαση του διαπλεκόμενου ηγεμονικού τριγώνου στην Ελλάδα (Πολιτική εξουσία/Οικονομική Ολιγαρχία/Μ.Μ.Ε.), καταλογίζοντάς του βαρύτατες ευθύνες για την αδυναμία της χώρας να αντιμετωπίσει την κρίση· αλλά και λίγες ημέρες πριν τοποθετηθούν στις υπό ανακεφαλαιοποίηση τράπεζες επίτροποι ελέγχου, κατ’ απαίτηση της πλευράς που παρέχει τις σχετικές πιστώσεις.

Εξ ου και η σπουδή· όχι μη τυχόν και στερηθούν τα χρήματα οι εργαζόμενοι στο… μεγάλο κανάλι· ουδείς θα ευχόταν το αντίθετο –προς Θεού όμως όχι μεταξύ αυτών και η πιο ανάλγητη κυβέρνηση από την εποχή του Ασουρμπανιπάλ· αλλά προκειμένου να «πέσει το παστό», πριν προλάβουν να το πάρουν χαμπάρι οι… κουτόφραγκοι και το σταματήσουν.

Η εν λόγω άνομη διευθέτηση έρχεται να προστεθεί στην αισχρή χορηγία (;!) των 800 χιλιάδων Ευρώ από τον Ο.Π.Α.Π. στον Δ.Ο.Λ. –η οποία μάλιστα διαψεύδεται κιόλας θρασύτατα, μάλλον με την επίγνωση ότι η χώρα κατοικείται ταυτοχρόνως από τα πρόβατα του Κύκλωπα και τους Λωτοφάγους.

Προσοχή όμως: τα φιλιά της ζωής που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι αιμομίκτες του ιδιότυπου και αρρωστημένου Ιψενικού Τριγώνου που σκυλεύει τον εθνικό πλούτο δεν στάζουν πια από γλοιώδεις εκκρίσεις σιελογόνων αδένων όπως συνέβαινε παλιά, αλλά γέμουν από αίμα. Και οι λεκέδες που αφήνουν, μπορεί να ξεπλένονται με διάφορες μεθόδους που έχει αναδείξει η Ιστορία, αλλά, όπως πληροφορούμαι εξ εσπερίας, ως αποτελεσματικότερο όλων των πρόσφορων μέσων θεωρείται στις μέρες μας το κρύο νερό· και ως τέτοιο έχει αποδεδειγμένα την τάση να προκρίνεται. Ηδονιζόμενοι και ευωχούμενοι, λοιπόν, με τον ξένο ιδρώτα και την αλγολαγνεία της λαϊκής απόγνωσης, ας ετοιμάζονται για μια ψυχρολουσία. Ειδικά τώρα που νομίζουν ότι απέκτησαν στρόφιγγα για να ανοίξουν.

Υ.Γ. Για την έννοια της «αιμομιξίας» που χρησιμοποίησα οφείλω επίκαιρα πνευματικά δικαιώματα εδώ.


http://paganeli.wordpress.com/2012/12/17/%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου