Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

“Εργατική Λέσχη Ανέργων” από την “Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη”


simpsondesert8

Η εργατική λέσχη άνεργων , ελαστικά απασχολούμενων και απλήρωτων εργαζόμενων με αυτή την ΕΠΙΣΤΟΛΗ απευθύνεται προς όσους θέλουν να προσφέρουν στέγη στη λέσχη και χωράφια για καλλιέργεια .
simpsondesertbest
Η Κόκκινη Έρημος στο Κουίνσλαντ της κεντρικής Αυστραλίας*
Μπροστά στην πρωτοφανή επίθεση που δεχόμαστε όλοι , τον τελευταίο καιρό , ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα και τη ζωή μας συνολικά , αποφασίσαμε , στα πλαίσια της Επιτροπής Αγώνα σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη , να φτιάξουμε τη λέσχη μας .
Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το δικαίωμά μας στην εργασία και τη ζωή ,  να βρούμε τρόπους επιβίωσης και να χτίσουμε την αλληλεγγύη μας με την ομαδική μας δράση .
   Συγκεκριμένα ψάχνουμε :
1-Χώρο για στέκι της εργατικής μας λέσχης
2-Χώρους που θα στεγάσουν αυτοδιαχειριζόμενες εστίες πολιτισμού , όπου : α) θα προσφέρονται φαγητό , ροφήματα , ζεστασιά , βιβλία , βοήθεια από εθελοντές γιατρούς , δικηγόρους , καθηγητές λυκείου κ.λ.π. και β) θα διοργανώνονται συζητήσεις-εκδηλώσεις για τα προβλήματά μας .
3-Εκτάσεις γης που θα μας παραχωρηθεί η χρήση τους για καλλιέργεια .
simpsondesert9
  Για επικοινωνία : τηλ.             6934552574       
simpsondesert5
ΚΑΛΕΣΜΑ 
σε σένα, που νιώθεις να “ληστεύουν” το δικαίωμά σου στην εργασία, ένωσε τις δυνάμεις σου μαζί μας.
Έλα στη Λέσχη μας .
Όλοι, μια γροθιά, μπορούμε να νικήσουμε αυτούς που, με την πολιτική τους, καταστρέφουν τις ζωές των εργαζομένων, ενώ προωθούν τον υπερπλουτισμό μιάς χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών .
Μπροστά στη λαίλαπα της ανεργίας και της συντριβής των εργασιακών μας δικαιωμάτων , είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε και να εμποδίσουμε την κατρακύλα της ζωής μας στην απόλυτη εξαθλίωση του “κάδου των σκουπιδιών”.
simpsondesert7 (1)
Σε καλούμε :
1 – Nα εκφράσεις, γραπτά, τις ανάγκες σου αλλά και τη δυνατότητα προσφοράς σου σε προϊόντα και υπηρεσίες .
2 – Να συμμετέχεις ενεργά, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές σου, στις ομάδες πρωτοβουλίας :
α) ομάδα για την καλλιέργεια χωραφιών και
β) ομάδα για τη λειτουργία αυτοδιαχειριζόμενων χώρων-στεκιών της Λέσχης μας, όπου θα προσφέρονται Δωρεάν, στα μέλη της Λέσχης: φαγητό, ροφήματα, ζεστασιά, βιβλία, βοήθεια από εθελοντές γιατρούς-δικηγόρους-καθηγητές λυκείων, κ.λ.π.
Επίσης, στο χώρο αυτό, θα διοργανώνονται συζητήσεις-εκδηλώσεις της Λέσχης μας.
Σκοπός μας είναι να ανατρέψουμε την σημερινή πραγματικότητα της εξαθλίωσης, για να κερδίσουμε την αξιοπρεπή ζωή που μας αξίζει.
Ας κάνουμε πιο δυνατό το μοναδικό, δικό μας όπλο: την Αλληλεγγύημεταξύ μας στον αγώνα για τον παραπάνω σκοπό . Όχι άλλο πια ο καθένας μόνος του!  
Από την Ομάδα υποστήριξης λειτουργίας της Λέσχης
17143_1
*Η έρημος Simpson ή Red Sand Desert (Κόκκινη Έρημος),βρίσκεται στο Κουίνσλαντ της κεντρικής Αυστραλίας και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη έρημος του κόσμου, γνωστή για το ”εξωγήινο” τοπίο της, το οποίο δημιουργείται εξαιτίας του εντυπωσιακού κόκκινου χρώματός της.Με έκταση πάνω από 176.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα, διαθέτει ορισμένους από τους μεγαλύτερους αμμόλοφους στη Γη εκ των οποίων ο γνωστότερος και πιο δημοφιλής είναι ο Big Red, το ύψος του οποίου φτάνει τα 40 μέτρα.

http://contramee.wordpress.com/2012/12/16/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BB%CE%AD%CF%83%CF%87%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου