Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΚΚΕ: Τίμια και σταθερά...συκοφατώντας τον Δεκέμβρη

Ξεπέρασε τα όρια ο Περισσός! 

Δε φτάνει που στάθηκε εξαρχής ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην εξέγερση της νεολαίας τον Δεκέμβρη του 2008, δε φτάνει που κατασυκοφάντησε και πολέμησε το Δεκέμβρη στα δελτία των 8, στο αστικό κοινοβούλιο, στο Ριζοσπάστη, το ΚΚΕ έγραψε χθες άλλη μια "χρυσή" σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του.


Με κείμενο που δημοσιεύτηκε στο site 902, πληροφορούμαστε μεταξύ άλλων ότι "Πρώτοι αντέδρασαν στο γεγονός το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, καλώντας, από την πρώτη στιγμή,  σε μαζικό συλλαλητήριο λαού και νεολαίας στην Ομόνοια, τη Δευτέρα, 8 Δεκέμβρη".


"Διαφεύγει" στους συντάκτες του νέου λιβελογραφήματος κατά του Δεκέμβρη, ότι η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου συνέβη στις 6 Δεκέμβρη....


Τους "διαφεύγει" ότι με το που έγινε γνωστή η είδηση, χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκαν στους δρόμους σε όλη τη χώρα.



Το καλύτερο όμως είναι ότι (ξανα)πληροφορούμαστε πως καμία εξέγερση δεν έγινε το Δεκέμβρη!



Κι όλα αυτά, στο όνομα της πολυπόθητης επίθεσης στη σοσιαλδημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ. Να πληροφορήσουμε τους συντάκτες του κειμένου, μιας και οι ίδιοι είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι δεν πήραν μυρωδιά από τον Δεκέμβρη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (του 4% τότε), σύρθηκε στις κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη, περιοριζόμενος σε ακολουθητικό ρόλο.


Αν το ΚΚΕ κόπτεται τόσο πολύ για τον πολιτικό προσανατολισμό του κινήματος, θα μπορούσε κάλλιστα να συμμετέχει στην εξέγερση της νεολαίας, θέτοντας το δικό του "περιεχόμενο" στο κίνημα....


Πριν παραθέσουμε το (τουλάχιστον) προκλητικό δημοσίευμα, υποχρεωνόμαστε να ξαναπροβάλουμε ένα βίντεο και να παραπέμψουμε σε δύο δημοσιεύματα της περιόδου, του Ριζοσπάστη, ενδεικτικά της στάσης που κράτησε το ΚΚΕ απέναντι στον Δεκέμβρη.





http://kokkinostupos.blogspot.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου