Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Οι Αντιτρομοκρατική, http://www.zougla.gr και τα ασφαλίτικα παπαγαλάκια λένε: Έφτασε ο Θεοφίλου στον Εισαγγελέα. (Το νέο σώου αποπροσανατολισμού του λαού έχει αρχίσει)!



Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Τάσος Θεοφίλου, του οποίου γενετικό υλικό ανιχνεύθηκε στο καπέλο που έπεσε στον δρόμο κατά την έξοδο της συμμορίας των ληστών από το υποκατάστημα της Alpha Bank στην Πάρο και μετά τη δολοφονία του 53χρονου ιδιοκτήτη ταξί Δημήτρη Μίχα, φέρεται να εμπλέκεται σε πολύ σοβαρές υποθέσεις ένοπλης βίας και αντάρτικου πόλεων που απασχολούν την Αντιτρομοκρατική τα τελευταία χρόνια.



Πρόκειται για τις υποθέσεις-γιάφκες που εντοπίστηκαν και ερευνήθηκαν από την αστυνομία. Είναι οι γιάφκες της οδού Καισαρείας, της οδού Πραξιτέλους και του Αγρινίου. Πάντα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., γενετικό υλικό του Τάσου Θεοφίλου είχε εντοπιστεί σε αυτές τις τρεις υποθέσεις.

Κατά τους αστυνομικούς που έχουν όλη αυτήν την περίοδο ασχοληθεί με τις εν λόγω γιάφκες, ο Τάσος Θεοφίλου είναι μέλος ένοπλης οργάνωσης και φέρεται να έχει επαφές και γενικώς να κινείται στον ευρύτερο χώρο της ένοπλης βίας.

Tα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κινητό που βρέθηκε μετά τη ληστεία της Πάρου, ανήκε στον Τάσο Θεοφίλου, από τον οποίο έπεσε το καπέλο και το κινητό όταν ο δολοφονηθέντας οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας τον γρονθοκόπησε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο ίδιος ο Θεοφίλου είναι πιθανότατα ο δολοφόνος του 53χρονου Μίχα. 

Επίσης, νέες πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί γενετικό υλικό του Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα από τις 14 Αυγούστου, εκτός από τη γιάφκα της Νέας Σμύρνης και στη γιάφκα του Αγρινίου.

Τέλος, ο Τάσος Θεοφίλου φέρεται από δικαστικούς κύκλους να έχει περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου