Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Στήνουν το “γήπεδο” στη Θράκη; ΚΥΠατζήδες, ναζίδες και Οικονομικές Ζώνες. (Η ακραία αιματοβαμένη πολιτική δράση της ΧΑ αποσκοπεί στη συκοφάντη ση του αντιστασιακού αγώνα του ελληνικού λαού ως ρατσιστικού, στην καταστολή των λαϊκών αγώνων με πρόσχημα την πάλη ενάντια στους κομμουνιστές, στην απόλυτη επικυριαρχία των ξένων και ντόπιων Τροϊκανών και, τέλος, στην απώλεια εθνικού χώρου)!!!!!!!







Στα μέσα Αυγούστου ομάδα ντυμένων με  χιτλερικά ναζιστικά διακριτικά  οργάνωσαν μία θεατρική παράσταση από τα ΚΥΠατζίδικα βάθη της «επταετίας», στην σκηνή του Δήμου Τοπείρου στην Ξάνθη. Χιτλερικά ναζιστικά παλικαράκια, καβαλημένα στην ασφάλεια των αρχών(επιδοτούμενα από αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες) ανεβασμένα σε μηχανές εισέβαλλαν πρωί πρωί σε χώρο προσευχής Τούρκων της μειονότητας και τη διέκοψαν. Τόσο οι εξαρτήσεις των μηχανών , δικάβαλες, όσο η οδική και επιχειρησιακή διάταξη παραπέμπουν σε εκπαιδευτές των ΔΙΑΣ και όχι σε κάγκουρες με «παπιά» καθώς  και η ψυχραιμία, σχεδόν επαγγελματισμός, που έδειξαν μπροστά στον άσπονδο «εχθρό» τους τα συγκεκριμένα αποβράσματα συνομολογούν
που επιβλέπει την περιοχή για τους δικούς της λόγους. Το συγκεκριμένο γεγονός διάλυσης της προσευχής των Τούρκων της Ξάνθης είναι ελκυστικότατο για το Τουρκικό κράτος, αφενός γιατί δημιουργεί από την πλευρά του Ελληνικού Κράτους ένα θεσμικά  στοχευμένο κενό στην προστασία των Τουρκικών πληθυσμών της Θράκης και αφετέρου  αναβαθμίζει την θέση του Τουρκικού Κράτους στην περιοχή μιας και η  ανάδειξη τέτοιων ζητημάτων   καθιστούν την Τουρκία όχι απλά «επιβλέπων» αλλά ουσιαστικά και τυπικά «εγγυήτρια δύναμη» με ότι αυτό σημαίνει και θα σημάνει.... 


Ο Δήμος Τοπείρου έχει αρκετά χωριά όπου υπερισχύει ο Τουρκικός πληθυσμός και οι αντιθέσεις μπορούν με όρους Κρατικής παρέμβασης να ωριμάσουν προς όλα τα επίπεδα. Τα ίδια τα ΚΥΠατζήδικα ναζιστικά αποβράσματα καλούσαν ψευδώς το κοινό τους σε αφήγηση  γενναίου επεισοδίου μεταξύ Τούρκων στρατιωτών και ηλίθιων συνοριοφυλάκων που έχουν συσσωρεύσει οι αρχές στην περιοχή του Έβρου.. Οι ΚΥΠατζήδες ημεδαποί και μη φαίνεται ότι στήνουν το «γήπεδο» στη Θράκη(;)..


Η Θράκη  αποτελεί μία από τις πρώτες περιοχές που οι επισταμένοι της Ελλάδας έχουν τοποθετήσει τις αρχικές Οικονομικές Ζώνες, με δεδομένο το ενδιαφέρον από την πλευρά του Τουρκικού Κράτος-Κεφαλαίου αλλά και δευτερευόντως της Γερμανίας που μάλλον συμπληρώνει για αισθητικούς λόγους το κάδρο των ενδιαφερομένων.. Οι Οικονομικές Ζώνες, αν τελικά ισχύσουν, πρόκειται να λειτουργήσουν ως αυτοτελή οικονομικά «κρατίδια» με ανύπαρκτο εργατικό δίκαιο αλλά και έλεγχο όλης της τοπικής κοινωνίας και των κοινωνικών λειτουργιών της(σχολεία-νοσοκομεία, τοπική φορολογία κλπ)από την ομάδα των επιχειρηματιών.


Εδώ σταματά κάπου η αφήγηση του συγκεκριμένου γεγονότος.


             Το Φασιστικό Κράτος με τα κοινοβουλευτικά του ανδρείκελά  , κατασκεύασμα του Μνημονίου των ξένων επικυρίαρχων(ΔΝΤ-ΗΠΑ,Ε.Ε) προσπαθεί να κατασκευάσει μία αντιθετική κοινωνική πραγματικότητα θεωρώντας ότι έτσι θα ελέγξει καλύτερα τους όρους συντριβής της κοινωνίας. Μέσα στο κατακαλόκαιρο οργανώνει τις φασιστικές του ομάδες γνωρίζοντας ότι ο χειμώνας θα κάψει τις σάρκες της Ελλάδας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο… Δημιουργεί εντυπώσεις, που δεν έχουν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων.. επενδύοντας στην αμφιβολία,  στην αναμονή,  στην ερώτηση, στην κοινωνική σύγχυση και τελικά πόλωση , όχι μεταξύ κοινωνίας και εξουσίας αλλά μέσα στο κοινωνικό σώμα.


Μέσα σε διάστημα λίγων μόλις μηνών, το Κράτος και ένα μέρος του παρασιτικού Κεφαλαίου(εφοπληστές-τραπεζίτες, ΜΜΕ) χρηματοδότησαν ,  οργάνωσαν και έριξαν στους δρόμους χιτλερικά ναζιστικά αποβράσματα, φασιστικές ομάδες, που είναι έτοιμες ή έτσι νομίζουν, να συμπληρώσουν τις ορδές των επίσης αποκτηνωμένων ειδικών μισθολογίων της αστυνομίας. Οργανώθηκαν για  να συντρίψουν ευρύτατα κοινωνικά μέρη αντίστασης που θέλουν να απαλλαγούν από τον ολοκληρωτισμό των Μνημονίων και των ξένων επικυρίαρχων απαντώντας στην πολιτική της οικονομικής/κοινωνικής σφαγής.



ΥΓ: Το συγκεκριμένο περιστατικό στην Ξάνθη, μπορεί να συμπληρώνει  την εθνικιστική εμπειρική βάση μιας ξεκάθαρης χιτλερικής ναζιστικής συμμορίας , μπορεί όμως να είμαστε μπροστά σε μία ακόμη πιο άμεση υλοποίηση «αποκρατικοποίησης» συγκεκριμένων περιφερειών με την συνεισφορά των πάντα χρήσιμων σε τέτοιες περιπτώσεις καθαρμάτων πατριωτών;(Αττίλας1, 2,  κλπ)…   

ΥΓ:

Κάθε φορά που προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε «εθνικά θέματα», που προκαλούνται από την πλευρά των Κρατικών Υπηρεσιών, δεν είναι δυνατόν οι ερμηνεύσεις μας να μην ακουμπήσουν τα υψίπεδα της συνομωσιολογίας, κάτι το οποίο δεν μας είναι, κατ ανάγκ η   και απαρ η γόρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου