Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Επικίνδυνος για τη χώρα ο Σαμαράς



Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το προωθούμενο νέο πακέτο μέτρων.


«Ούτε η πιο νοσηρή μνημονιακή φαντασία δεν μπορούσε να συλλάβει πως μετά τις τελευταίες εκλογές το μήνυμα του ελληνικού λαού για αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής θα γινόταν, τόσο γρήγορα και τόσο ξεδιάντροπα, κουρελόχαρτο για την κυβέρνηση και τους δανειστές» σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση.

Επαναλαμβάνει πως «τα νέα μέτρα, για τα οποία ένα Θεός γνωρίζει σε τι ύψος τελικά θα φτάσουν, οδηγούν σε ένα καινούργιο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης, με απροσδιόριστες συνέπειες για την κοινωνία. Θα αφήσουν μια χώρα υποθηκευμένη στους δανειστές, χωρίς σχολεία και νοσοκομεία, εκατομμύρια ανέργους, εξαθλιωμένους πολίτες και ανήμπορους συνταξιούχους».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλει κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς τους επικίνδυνους: «Ο κ. Σαμαράς, που κρύβεται από την ελληνική Βουλή και τον ελληνικό λαό, αποτελεί τον καλύτερο εγγυητή των συμφερόντων των δανειστών και τον νεκροθάφτη των προσδοκιών του λαού μας για ανάπτυξη, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτός και η κυβέρνησή του είναι επικίνδυνοι για τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου