Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

(Απίστευτο: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι! - Ο Τσίπρας λίγος απέναντι από τον Κούλη για να περισωθεί ονειρεύεται συγκυβέρνηση! Μόνο που τότε θα κλείσει για πάντα ο δρόμος του και θα ανοίξει ο δρόμος... άλλων! Το ανάχωμα στην κοινωνία ΣΥΡΙΖΑ θα έχει χειρότερο τέλος από αυτό του ΠΑΣΟΚ! Όμως, δυστυχώς και για τον Τσίπρα και για εμάς, οι επικυρίαρχοι δεν θα διακινδυνέυσουν με το ενδεχόμενο της επανεμφάνισης της αριστεράς)! ΤΣΙΠΡΑΣ: κοινός υπουργός υγείας για συνδιαχείριση του lockdown και συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

 



Ως «βόμβα» έσκασε η πρόταση Τσίπρα για να τοποθετηθεί στη θέση του υπουργού υγείας πρόσωπο κοινής αποδοχής προφανώς για τη συνδιαχείριση με «καλύτερους» όρους του lockdown (!) και με επόμενο (ή και ταυτόχρονο) βήμα την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην αβυσσαλέα κρίση που βρίσκεται ενώπιον της χώρας.
Η πρόταση Τσίπρα δεν είναι καθόλου τυχαία. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση αυτή εκφράζει ενχώριους και ευρωπαικούς, ιδιαίτερα γερμανικούς, κύκλους και έγινε μετά και από δική τους υπόδειξη για να εκφραστεί μια συναινετική πολιτική σταθερότητας στην Ελλάδα ως προϋπόθεση της ευρωπαϊκής στήριξης και βοήθεια στη χώρα στις τραγικές μέρες που έρχονται στην Ελλάδα.
Ο Αλέξης Τσίπρας πολύπλευρα εκτεθειμένος και στριμωγμένος ανταποκρίθηκε και προέβη σε αυτήν την συναινετική πρόταση, ελπίζοντας ότι χάρη στην έξωθεν βοήθεια θα διασωθεί και ο ίδιος από τις εσωκομματικές πιέσεις αλλά και σκάνδαλα της διακυβέρνησης του και θα μπορέσει έτσι να επανέλθει εν καιρό και αυτοδύναμος στην εξουσία.
Άλλωστε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξαν ήδη συναινετική στάση στήριξης απέναντι στο lockdown της κυβέρνησης για το οποίο δεν έφεραν αντίρρηση.

Το σίγουρο είναι ότι μετά και το τελευταίο lockdown ο τόπος καταχρεωμένος και σε βαθιά ύφεση έχει μεταβληθεί σε κανονικό ΓερμανόΕυρωπαϊκό αποικιακό πιόνι χωρίς μέλλον, έτοιμος επιπλέον να παραδώσει ως προίκα και στις τουρκικές διεκδικήσεις.

  https://iskra.gr/%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου