Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Δεσπότης Αμβρόσιος. Τον επιστέφτηκε το πλάσμα του θεού, ο κορονοϊός - "Αστοχία υλικού"

 

Πριν τρεις μέρες σε ανάρτησή μας θέταμε τον προβληματισμό: «Μήπως έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους ρασοφόρους ο κορονοϊός;».
.Απάντηση σ' αυτό δεν έχουμε λάβει, αλλά με την σημερινή είδηση η οποία μας γνωστοποιεί ότι ένας άλλος δεσπότης, -αυτός είναι πιο μαύρος απ' τα ράσα του- έπεσε θύμα της πανδημίας, μας δημιουργήθηκαν άλλα ερωτηματικά.
 
Κάποτε, λοιπόν ήρθαν ντόρτια στον χριστιανοταλιμπάν πρώην δεσπότης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Δέχτηκε σφοδρή επίθεση από τον «αρχέκακον όφιν, τον Διάβολον», αλλά όμως μας εξιστορεί ο ίδιος «η χάρις του θεού» έκανε το «θαύμα» της και άφησε αλώβητο τον «εκπρόσωπο του επί της γης». 

Σήμερα και μετά την διάγνωση της επίσκεψης στον ίδιο, του θανατηφόρου πλάσματος του θεού, που ονομάζετε κορονοϊός, προφανώς θα υπήρξε κάποια παράληψη -πώς λέμε "αστοχία υλικού"; κάτι τέτοιο- στην παρασκευή του "ιερού" φαρμάκου που κατασκευάζει ο Αμβρόσιος για να είναι θωρακισμένο το θρησκευόμενο πλήρωμα του, από την μετάδωσει της νόσου. 

Το ισχυριζόμαστε αυτό, γιατί αν θυμάστε πριν κάποιο καιρό, ο ποιμενάρχης αυτός, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα του, είχε παρουσιάσει τον τρόπο ώστε το θρησκευόμενο ποίμνιο να μείνει αλώβητο από την θανατηφόρα επιδημία του κορονοϊού.
"Το φάρμακο που είναι ανίκητο και νικάει όλες τις αρρώστιες είναι ο αγιασμός", είχε πει ο εκπρόσωπος του θεού, κάνοντας μάλιστα και μια επίδειξη το πώς είναι η σωστή χρησιμοποίησή του.

Υπάρχει και η πιθανότητα να μην τήρησε ο ίδιος τα θρησκευτικά καθήκοντα όπως τα υποδείκνυε προς τους πιστούς ο ίδιο: «Αν θέλετε να προφυλαχθείτε από τον κοροναϊό, αντί να φορέσετε την μάσκα, με την οποίαν μας μεταμορφώνουν σε "μασκαράδες", πλησιάστε τον Θεό, τρέξτε στην Εκκλησία», ήταν ένα από τα γνωστά τροπάρια του "αγίου" Αμβρόσιου.

 Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Σχετικά απολυτίκια όπως αυτά που ψάλει ο φασίστας, αυτός δεσπότης, επαναλαμβάνουν μια σειρά ακόμα ιεράρχες, μετατρέποντας τους θρησκόληπτους σε υγειονομικές βόμβες. 
Τι άλλο πρέπει να συμβεί ώστε η κυβέρνηση να σταματήσει έστω και προσωρινά την χριστεμπορία και να κλείσει τα θρησκευτικά μπακάλικα;  
 
 
 http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/11/blog-post_82.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου