Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΟΝΝΕΔίτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ, νοσταλγός του Ολοκαυτώματος (εικόνες)

 


 

 Νοσταλγός του Ολοκαυτώματος, εμφανίζεται το προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη με τον Γιώργο Λαρίσση, αναπληρωτή Γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της ΝΔ, , Δημήτρης Κοντζές.

Όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Δημήτρης Κοντζές, προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε σήμερα σε μια αήθη επίθεση εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Εκπροσωπώντας το «νέο ήθος» της ελληνικής δεξιάς επιδόθηκε σε έναν συνδυασμό χυδαιολογίας και τραμπουκισμού που απέληξε στην εφιαλτική προσταγή «άντε και στα τρένα».

Οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας. Καμία ανοχή στον χρυσαυγιτισμό! Απαιτούμε την καταδίκη των απόψεων του Δημήτρη Κοντζέ και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να τον διαγράψει άμεσα», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντζές έχει κατεβάσει τη σελίδα του στο facebook, ώστε να μην εμφανίζεται η «χρυσαυγίτικη» ανάρτησή του.

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/onneditis-ypopsifios-dimotikos-symvoylos-tis-nd-nostalgos-toy-olokaytomatos-eikones/

https://paremvasiedsna.blogspot.com/2020/11/blog-post_14.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου