Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

(Προς πληροφόρηση)! Μαξίμου: Αγωνία για τον Κώστα Μπακογιάννη

 


Ένα πέπλο μυστηρίου πλανάται γύρω από τις επόμενες ενέργειες του δημάρχου Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη. Είναι κοινό μυστικό ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει άβολα με την ηγετική φυσιογνωμία του ανιψιού του και δεν το κρύβει. Δεν είναι λίγες οι φορές που φιλικά προς το Μαξίμου ΜΜΕ, έχουν αφήσει αιχμές κατά των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Κώστας Μπακογιάννης στον Δήμο. Φυσικά η κυβέρνηση κάνει πολύ χειρότερα πράγματα, άρα η κριτική προς το πρόσωπό του δημάρχου Αθηναίων, μόνο τυχαία δεν είναι.

Και αυτό ο δήμαρχος το γνωρίζει πολύ καλά, διότι είναι Μητσοτάκης, είναι όμως κυρίως Μπακογιάννης. Μπορεί δηλαδή ως Μπακογιάννης να μην θέλει την ρίξει και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, ως Μητσοτάκης όμως δεν τρώει και κουτόχορτο. Καταλαβαίνει πολύ καλά ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις.

Δεν μπορεί δηλαδή μέσα που έλαβαν σκανδαλωδώς εκατομμύρια από την λίστα Πέτσα, να ενοχλούνται από το κόστος του Μεγάλου Περιπάτου, όταν το κόστος της λίστας πέτσα είναι δεκαπλάσιο. Δεν μπορεί φιλοκυβερνητικά μέσα να ενοχλούνται από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Αθήνας που θα στοιχίσει λιγότερο από 800.000 €, όταν την ίδια στιγμή μοιράζουν εκατομμύρια στα κανάλια για να καλύψουν τις αστοχίες τους αναφορικά με την πανδημία, τα εθνικά θέματα, την οικονομία.

Άλλωστε και στην μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη πολλά μπορεί να καταλογίσει κάνεις, ως δήμαρχος Αθηναίων όμως η Ντόρα είχε κάνει τους κορυφαίους στολισμούς στην Αθήνα. Και έτσι οφείλει να είναι μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα τα Χριστούγεννα. Στολισμένη.

Το θρίλερ φαίνεται ότι έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Και ο Μπακογιάννης δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ειδικά όταν βλέπει σχόλια τύπου «προσέξτε τον Μπακογιάννη μην φέρει και τίποτα δελφίνια στον Κηφισό» σε αναρτήσεις Τρολ του Μαξίμου, καταλαβαίνει ότι πρέπει να ετοιμαστεί για αντεπίθεση. Και ο στόχος δεν θα είναι απευθείας ο πρωθυπουργός, αλλά κορυφαίος συνεργάτης του, που ο Μπακογιάννης θεωρεί ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις.

Πηγή: newsbreak.gr

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/maximoy-agonia-gia-ton-kosta-mpakogianni/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου