Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

(Απίστευτες παπαριές από την - και φιλορωσική - οργάνωση Μέτωπο Αντίστασης και αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»: "Tο Ισραήλ οδηγεί την Ελλάδα στην σύγκρουση με την Τουρκία". Τι λέτε ρε καλόπαιδα, η Τουρκία δεν είναι αναθεωρητική και ιμπεριαλιστική; Ρωτήστε όλους τους γείτονές της! Αλήθεια, οι τρισκατάρατοι Ισραηλινοί ξερίζωσαν τους Έλληνες από Κων/πολη, Ίμβρο και Τένεδο; Oι τρισκατάρατοι Ισραηλινοί κατέχουν την μισή σχεδόν Κύπρο; Tα Ίμια); Διαδήλωση φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης κατά του Νετανιάχου και του αγωγού East Med

Διαδήλωση φιλοπαλαιστινιακής οργάνωσης κατά του Νετανιάχου και του αγωγού East MedΗ οργάνωση Μέτωπο Αντίστασης και αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» διοργανώνει στις 2 Ιανουαρίου του 2020 στις 18:00 συγκέντρωση κατά της επερχόμενης επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου στη χώρα μας, αλλά και κατά της υπογραφής του αγωγού East Med. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς την Ισραηλινή Πρεσβεία.
Η ανακοίνωση της οργάνωσης:

«Ο σφαγέας του παλαιστινιακού λαού Μπένζαμιν Νετανιάχου, επισκέπτεται την χώρα μας μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων για να ολοκληρώσει το έγκλημα της Ανατολικής Μεσογείου.
Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα και του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, απευθύνει έκκληση στο δημοκρατικό λαό της Αθήνας , σε κάθε αγωνιστή , στις μαζικές οργανώσεις της πόλης , στις πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης για μαζικό ξεσηκωμό . Η πραγματοποίηση ενός μεγάλου συλλαλητηρίου καταδίκης αυτής της επίσκεψης είναι το ελάχιστο χρέος αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού αλλά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα εκ’μέρους του ελληνικού λαού που αρνείται να γίνει μέρος των σιωνιστικών σχεδίων και της υποτέλειας του από το Ισραήλ.
Η επίσκεψή Νετανιάχου στη χώρα μας γίνεται για την υπογραφή του αγωγού East Med. Του αγωγού φυσικού αερίου που έχει ως βάση την κλοπή των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Παλαιστίνης και κατ’επέκταση της κλοπής των ορυκτών κοιτασμάτων του κυπριακού και του ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση μαριονέτα της ΝΔ συνεχίζει ακέραια την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλ που αποτέλεσμά της είναι, να κάνουν την χώρα μας προτετοκτοράτο του Ισραήλ. Το Ισραήλ που επιδιώκει να μετατρέψει τη χώρα μας σε διαμετακομιστικό ενεργειακό κέντρο από το οποίο θα περνούν οι κλεμμένοι από τον παλαιστινιακό λαό φυσικοί πόροι , οδηγεί την Ελλάδα στην σύγκρουση με την Τουρκία, βάζοντας τον ελληνικό λαό μπροστάρη, για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και της σιωνιστικής ιδέας.
Οι ΗΠΑ και η ΕΕ ευλογούν με όλα τα μέσα αφού η κεντρική τους επιδίωξη είναι να ενισχύσουν τον ισχυρότερο χωροφύλακα τους στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, στον αγώνα τους ενάντια στον άξονα της αντίστασης που ονομάζουν και πάλι άξονα του κακού (Ιράν , Συρία κλπ ) και να απωθήσουν στο περιθώριο την Ρωσία.
Την Ρωσία που μακροπρόθεσμα θέλουν να αποκλείσουν από την ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου, καθιστώντας το Ισραήλ κυρίαρχο στην αγορά. Απόδειξη και η Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών που όπως είχαμε αποκαλύψει σε έγκαιρο χρόνο, έγινε για να εξασφαλίσει την ασφαλή διέλευση του East Med στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες.
Η ενεργειακή κυριαρχία του Ισραήλ μέσω του East Med αλλά και του παράλληλου έργου, του Euroasia Interconnector που αποσκοπεί να δώσει ενεργειακή αυτονομία στους παράνομους εποικισμούς που έχει φτιάξει το Ισραήλ στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη , δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της προσπάθειας δημιουργίας αυτού του έργου, το οποίο ήδη έχει αποδοθεί στις εταιρείες που θα το φέρουν εις πέρας.
Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» εδώ και τρία χρόνια δίνει αγώνα σε όλο τον κόσμο για να ενημερώσει για τους κινδύνους που διατρέχει ο ελληνικός λαός από αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και έχει ως πρωτεργάτη την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτές οι φωνές δυστυχώς δεν έπιασαν τόπο, λόγω της απόλυτης σιωπής των οργανώσεων που λένε πως στέκονται στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και του άξονα της Αντίστασης αλλά κυρίως λόγω της ανυπαρξίας ενός Αντιιμπεριαλιστικού μετώπου με εθνικοαπελυθερωτικά χαρακτηριστικά που θα αποτρέπει στην πράξη αυτούς τους σχεδιασμούς.
Κάλουμε τον ελληνικό λαό όπως και κάθε φίλο της Παλαιστίνης να συμμετέχει σε αυτή την συγκέντρωση. Να πάρει μαζί του τις σημαίες της Ελλάδας και της Παλαιστίνης ως ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης των δύο λαών.
Μία συμβολική κίνηση που θα κάνει ξεκάθαρο πως ο ελληνικός λαός και εμείς ως μέρος του και ως εκπρόσωποι του, δεν συμφωνούμε με αυτές τις πολιτικές και δεν δεχόμαστε να ζούμε υπό την υποτέλεια του Ισραήλ!
Παράλληλα τονίζουμε πως το συμφέρον του ελληνικού λαού και της χώρας μας βρίσκεται στο πλευρό της Παλαιστίνης , στο πλευρό του άξονα της αντίστασης στη Μέση ανατολή , στις χώρες και τους λαούς που μάχονται τις επεμβάσεις του αμερικανονατοϊκού ιμπεριαλισμού σε όλο το κόσμο .
Στις 2 Ιανουαρίου έχουμε μόνο ένα χρέος . Να νοιώσει ο Νετανιάχου την καυτή ανάσα του λαού της Αθήνας . Να καταλάβει εμπράκτως ότι ο ελληνικός λαός τρέφει αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης με τον παλαιστινιακό λαό και είναι αδιάλλακτος εχθρός των καταπιεστών του.
-Απαιτούμε την διεθνή απομόνωση του Ισραήλ όσο συνεχίζει τα εγκλήματα του εναντίον του παλαιστινιακού λαού.
-Αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της πατρίδας μας
-Παλεύουμε ενάντια στην κλοπή της περιουσίας των λαών της Παλαιστίνης, της Κύπρου και της Ελλάδας
-Καταδικάζουμε κάθε εμπλοκή σε οποιαδήποτε πολεμική σύγκρουση για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων
Έξω ο Νετιανάχου απο την Ελλάδα!
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Λευτεριά στην Ελλάδα!
Μέτωπο Αντίστασης και αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου