Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

(Ρωτάμε: Ο αντιρατσιστικός νόμος δεν ισχύει για την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου; Αν ναι, τότε γιατί δεν έχει συλληφθεί για συγκάλυψη ρατσιστικών κακουργημάτων); Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου δεν πρότεινε μόνο την αθώωση των ναζί αλλά και την αθώωση του ναζισμού.

Τον Παύλο Φύσσα τον δολοφόνησαν οι ναζί 

Δολοφονήθηκε από τους ναζί. Περίπου τα μεσάνυχτα 17 προς 18 Σεπτεμβρίου 2013 ο Ρουπακιάς μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα. 
Σήμερα η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμουσε ρόλο συνήγορου υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής... ισχυρίστηκε ότι η δολοφονία ήταν μια πρωτοβουλία του Ρουπακιά, χωρίς να υπάρχει κανένας σχεδιασμός, δίχως εντολή από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Υποστήριξε ότι ο δεν προέκυψε όταν ήταν στοχοποιημένος ο Παύλος Φύσσας.

Στη διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, και αποκαλυπτικές τηλεφωνικές συνομιλίες (από άρση τηλεφωνικού απορρήτου) του στρατολογητή του Ρουπακιά, χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου, υπεύθυνου των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής του Πειραιά. 
  •  «Τον ψάχναμε τόσο καιρό» (…)«αυτούς τους ψάχναμε πολύ καιρό, είχαμε πάει και με τους Περαματιώτες 3 φορές Ρεσάλτο»
  • «Καλά του έκανε» (σ.σ. ο Ρουπακιάς του Φύσσα, που τον δολοφόνησε…),  ο Ρουπακιάς έκανε «κάτι καλό για το κόμμα».
  • Ο Αποστόλου ακούγεται να λέει ότι αυτός είχε βάλει τον Ρουπακιά στα τάγματα εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης: «Τον είχα βάλει εγώ στις ομάδες ασφαλείας».  
  • Λέει επίσης πως στη δολοφονία του Φύσσα και στο κυνηγητό που προηγήθηκε ήταν ο Τσάκας και όλοι  «τους κυνηγήσανε ρε δεν έγινε μέσα στην καφετέρια(…) ήταν ο Τσάκας και όλοι αυτοί (…) ήταν εκεί και ο Τσάκας στο σκηνικό…», αναφερόμενος με το υποκοριστικό σε στέλεχος της τοπικής οργάνωσης.
  • Ακούγεται για πολλοστή φορά η ιεραρχία των ναζί στις κινήσεις τους: «Ναι, μωρέ, αυτό είναι η ιεραρχία (…) για να κάνεις κάτι παίρνεις πρώτα τον Γιάννη (σ.σ. τον Λαγό), ο Γιάννης το λέει στον Μεγάλο (Μιχαλολιάκο) και αν δώσει το ΟΚ ο μεγάλος, πας».

Τον Παύλο Φύσσα τον σκότωσε «η σπορά των νικημένων του 1945»:

Τον Παύλο Φύσσα τον δολοφόνησαν οι πολιτικοί απόγονοι του Χίτλερ.
Τον Παύλο Φύσσα τον δολοφόνησε η ναζιστική συμμορία την οποία δεν αναγνώρισε η κύρια εισαγγελέας και αγόρευσε σε χρυσαυγίτικη γραμμή, σε τέτοιο βαθμό που της το αναγνώρισαν τα ίδια τα ναζίδια.

Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου δεν πρότεινε μόνο την αθώωση των ναζί αλλά και την αθώωση του ναζισμού. 
Όσο «νομικό» χρυσαυγιτισμό κι αν επιστρατεύσουν ορισμένοι, δεν ξεχνάμε.
Τον Παύλο Φύσσα τον δολοφόνησαν οι ναζί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου