Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

H κα Σακοράφα τιμά μητροπολίτη που έχει καταγγελθεί για βοήθεια προς τη Χ.Α.

[Νέα ερωτήματα και για το Πανεπιστήμιο Πειραιά]


Αριστερά-Σοφία Σακοράφα
του Αναγνώστη Λασκαράτου
«Η Σοφία Σακοράφα, που συγχρωτιζόταν με τη Hamas και διάσημη πρώην Ολυμπιονίκης, ζήτησε και έλαβε την παλαιστινιακή υπηκοότητα πριν από λίγα χρόνια σε μια προσπάθεια να εκπροσωπήσει την Παλαιστίνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ είχε ήδη περάσει τα 40 της».  («Οι Εβραίοι ψηφοφόροι της Ελλάδας…», Haaretz 10.6.2012-Sabby Mionis). 
Είναι γεγονός πως η κα Σακοράφα δεν έχει μιλήσει ποτέ κατά της εγκληματικής δράσης της Χαμάς κατά των Παλαιστινίων (ιδιαίτερα των παιδιών και γυναικών) και κατά του Ισραήλ. Η υποτιθέμενη φιλία της για τους κατοίκους της Παλαιστίνης εξαφανίζεται μέσα στη σιωπή για τα εγκλήματα της Χαμάς κατά των Παλαιστινίων και στην αδιαφορία της για το γεγονός ότι επίσημα το Ελληνορθόδοξο πατριαρχείο Ιεροσολύμων, με τη βοήθεια και της ελληνικής Αριστεράς, τους θεωρεί επίσημα κατώτερους ανθρώπους που δεν δικαιούνται να έχουν δική τους Ορθόδοξη Εκκλησία («Αριστερά του Εθνικισμού και της Χριστοκαπηλίας;»), αλλά οφείλουν να είναι υποταγμένοι στους σκανδαλοποιούς, διαφθαρμένους, ληστές και άρπαγες της εκκλησιαστικής περιουσίας τους εξουσιαστές  Ρωμιούς χωρικούς, που έφτασαν στα Ιεροσόλυμα από 12χρονα παιδιά στρατολογημένοι από ύποπτους δεσποτάδες και καλόγερους της κακόφημης Αγιοταφικής Αδελφότητας. Μπορεί οι Παλαιστίνιοι να διαδηλώνουν συχνά κατά των βλάσφημων  Ρωμιών εισβολέων καταπατητών, αλλά η κα Σακοράφα παριστάνει πως είναι τυφλή και κουφή.


Το Πανεπιστήμιο Πειραιά έχει τιμήσει και άλλες προσωπικότητες
Η κυρία Σακοράφα έχει ένα ταλέντο, Ξέρει να είναι με το κατάλληλο κόμμα την κατάλληλη στιγμή.  Έφυγε από το ΠΑΣΟΚ ως «αντιμνημονιακή» μαζί με άλλα δυο ταλέντα των πολιτικών περιηγήσεων. Τον Γιάννη Δημαρά που από το ΠΑΣΟΚ, αφού φλέρταρε με τον ΣΥΡΙΖΑ,  μέσω ΑΝΕΛ κατέληξε στην ακροδεξιά συμμαχία Λεβέντη-Νικολόπουλου και με τον Βασίλη Οικονόμου, πρώην πνευματικό τέκνο του Αττικής Παντελεήμονα, ο οποίος μέσω ΔΗΜΑΡ κατέληξε στη ΝΔ. Η κα Σακοράφα εκλέχτηκε Ευρωβουλευτίνα με τον ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτίνα με το κόμμα Βαρουφάκη, που στέγασε ένα ακόμη ταλέντο των μετακινήσεων τον αριστερό εθνικιστή λάτρη του Βυζαντίου, γελοιογράφο Στάθη (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ).

Τη 12η Ιουλίου 2019 επισκέφθηκε τον  Μητροπολίτη Σπάρτης, ο αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς  κ. Δημήτρης Βέργαδος, για να του επιδώσει την ομόφωνη (!!!) απόφαση της Συγκλήτου, και πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο εκ μέρους του Πανεπιστημίου. Μιράκωλον:  ο κ.Βέργαδος είναι προφανέστατα Λάκων, (το επώνυμό του είναι διαδεδομένο στη Λακωνία). Ο ίδιος τιμήθηκε από την κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου Σπάρτης επειδή «αθόρυβα και μεθοδικά παρενέβη και πέτυχε την οδική σύνδεση του χωριού με τον οδικό άξονα Λεύκτρο-Σπάρτη» (Notospress -29.8.2017). Προπαντός «αθόρυβα»!!!
Στις 22/11  έγινε η αναγόρευση του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Κώστα (ή Στάθη) Σπηλιώτη  σε επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Αντιπαρέρχομαι το αυτονόητα τραγελαφικό του πράγματος, αφού ο δεσπότης δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Πληροφορική και στην ουσία δεν έχει σπουδάσει καμία Επιστήμη, είναι απλός απόφοιτος του 6τάξιου Γυμνασίου του Μελιγαλά και της Θεολογικής Σχολής που εντελώς καταχρηστικά, με αντικείμενο την αντιεπιστήμη της Θεολογίας είναι κρατική και ενταγμένη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (!!!). Ο δεσπότης αυτός όμως, έχει κατηγορηθεί πως υποχρέωσε τους τρόφιμους ενός Γηροκομείου του να ψηφίσουν την σατανιστική ναζιστική συμμορία της σποράς των ηττημένων του ’45. Την καταγγελία έκανε ο ίδιος ο Φύρερ μιλώντας σε ανύποπτο χρόνο σε οπαδούς του και έχει καταγραφεί σε βίντεο της σχετικής δικογραφίας.

φωτογραφία: sporeas.gr
Ο δεσπότης «διέψευσε» με πονηρό τρόπο λέγοντας πως το Γηροκομείο Σπάρτης δεν ανήκει στην Εκκλησία, ενώ ο φυρερίσκος είχε μιλήσει για Γηροκομείο της Μητροπόλεως και τέτοια υπάρχουν σε άλλες περιοχές της επαρχίας αυτού του δεσπότη (π.χ. Μολάοι) του οποίου ιερείς έχουν ευλογήσει στη Σκάλα και στη Σπάρτη τα γραφεία της υπόδικης εγκληματικής συμμορίας Εωσφοριστών. Ο δεσπότης βαρύνεται και με άλλες κατηγορίες αντισημιτισμού («Νίκων ο αντισημίτης») και μισαλλόδοξης μικρότητας («Απρέπεια. Παπάς και μητροπολίτης αρνήθηκαν»). Να σημειωθεί πως ο μητροπολίτης Σπηλιώτης, που δεν έχει πει μισή κουβέντα για να καταδικάσει τα φοβερά περιστατικά [πογκρόμ κατά Ρομά και Πακιστανών («Οι Είλωτες της Σκάλας Λακωνίας»), δολοφονίες στη Μάνη] της δράσης της Χ.Α. και ακροδεξιών στη Λακωνία (έχει καταγγελθεί ακόμη και παιδεραστία στα γραφεία της-«Μέχρι και βιασμούς»), υποστηρίζεται σκανδαλωδώς από τον τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αραχωβίτη («Ο πρώτος βουλευτής της Αριστεράς στη Λακωνία», «Γράμμα ευσεβή βουλευτή στον πρωθυπουργό-Τσίπρας ο λιτανευτής») και τη Λιάνα Κανέλλη («Ένα ερώτημα για το ΚΚΕ»). Τώρα ήλθε η σειρά του κου Βαρουφάκη να κάνει το κορόιδο, συμπληρώνοντας τον λακωνικό αυτοεξευτελισμό της όλης κοινοβουλευτικής Αριστεράς. Όσο για το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το σκάνδαλο με τα Πανεπιστήμια δεν ήταν μόνο ο εκφυλισμός της έννοιας του ασύλου.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
«Λέει ψέματα ο μητροπολίτης Σπάρτης για τη Χ.Α. Θα κινηθεί ο κ.Εισαγγελέας εναντίον του;».
«Ο μητροπολίτης Σπάρτης και η Χρυσή Αυγή σε νέες περιπέτειες-Η εωσφορική «σπορά των νικημένων του ’45» και ο Αντισημίτης παπάς, συγκληρονόμοι της Μακεδονίας του Σταυρωτή της Τύρου».
«Προεκλογική εμφάνιση Κασιδιάρη με ιερείς της Μητρόπολης Σπάρτης-Να ελεγχθεί ο μητροπολίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου