Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ξανά μαζί Μ-Λ ΚΚΕ και ΚΚΕ (μ-λ) – Με κοινά ψηφοδέλτια στις εκλογές




«Κόντρα στους εκβιασμούς και τα αντιδραστικά διλήμματα, το Μ-Λ ΚΚΕ θα συμμετέχει στην πολιτική μάχη των εκλογών με όλες του τις δυνάμεις και σε συνεργασία με το KKE (μ-λ), με ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ. Τα δυο ιστορικά πολιτικά σχήματα είχαν συνεργαστεί και το 2012 για πρώτη φορά μετά τη διάσπαση.

 

«Παρά το γεγονός ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν σε εχθρικό  έδαφος για τις δυνάμεις μας  και δεν έχουμε καμία  αυταπάτη, ούτε για το ρόλο τους ούτε  για το αποτέλεσμά τους και τι μπορεί να σημάνει αυτό για τα λαϊκά συμφέροντα, το Μ-Λ ΚΚΕ  δεν θα διστάσει μπροστά στις δυσκολίες, θα δηλώσει  παρών  στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις  όπως έκανε πάντα και θα δώσει αποφασιστικά μια σκληρή πολιτική μάχη» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Θα απευθυνθούμε  στον κόσμο της Αριστεράς, στον κόσμο των αγώνων  που μας στήριξε και συνεχίζει να μας στηρίζει, στέλνοντας μήνυμα πως οι δυνάμεις του μαρξιστικού - λενινιστικού κινήματος είναι εδώ,  παλεύοντας να συσπειρώσουν και να εμπνεύσουν ευρύτερες δυνάμεις  κόντρα στα εκβιαστικά διλήμματα  και τις σειρήνες της σοσιαλδημοκρατίας και του ρεφορμισμού.

»Γνωρίζοντας ότι οι πραγματικές λύσεις για την εργατική τάξη και το λαό δεν βρίσκονται μέσα στις κάλπες αλλά πρώτα και κύρια στο δρόμο του μαζικού, λαϊκού εξωκοινοβουλευτικού αγώνα, του μόνο δρόμου για την ανατροπή  των αντιδραστικών συσχετισμών και της αντιλαϊκής πολιτικής.  Για να ανατραπεί  η πολιτική της πείνας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης, σαν αναπόσπαστο τμήμα  του γενικότερου αγώνα του λαού μας για την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για την ανατροπή  της κυριαρχίας του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης, για Δουλειά, Ειρήνη, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία.

»Θέλοντας να αναδείξει αυτήν την κατεύθυνση, κόντρα στους εκβιασμούς και τα αντιδραστικά διλήμματα, το Μ-Λ ΚΚΕ θα συμμετέχει στην πολιτική μάχη των εκλογών με όλες του τις δυνάμεις και σε συνεργασία με το KKE (μ-λ), με ψηφοδέλτια σε όλη τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση. 
http://tvxs.gr/news/ellada/ksana-mazi-m-l-kke-kai-kke-m-l-%E2%80%93-katebainoyn-me-koina-psifodeltia-stis-ekloges

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου