Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Απεργούν οι εργαζόμενοι του ΕΤΕΑΝ

    
Την κήρυξη απεργίας διάρκειας 48 ωρών για την Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012, ανακοινώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ), μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του.

"Οι εργαζόμενοι με τον τρόπο αυτό αντιδρούμε με αγωνιστικό τρόπο στον αντεργατικό, απαράδεκτο και οπισθοδρομικό κανονισμό εργασίας, ο οποίος αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των προστατευτικών για τους εργαζόμενους διατάξεων του νόμου και αντίκειται ευθέως στις οικείες διατάξεις του νόμου.

Όλοι εμείς, οι εργαζόμενοι στη ΕΤΕΑΝ ΑΕ καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του φορέα για έλλειψη ευαισθησίας και ειλικρινούς διαλόγου, η οποία έχει επιφέρει σοβαρότατες μειώσεις στις αποδοχές μας
".

zoygla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου