Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Ναζιστές εγκληματίες δολοφόνοι, θρασύδειλα ανθρωπόμορφα γουρούνια

Ξεσκεπάστηκε το φωτομοντάζ του Κασιδιάρη – Γνήσια η φωτογραφία με τη σημαία της Βέρμαχτ (φωτό+video)    Ξεσκεπάστηκε το φωτομοντάζ που είχε στήσει ο Κασιδιάρης μετά την αποκάλυψη από την Εφημερίδα των Συντακτών (23/6/2014) φωτογραφίας με τον βουλευτή της ΧΑ να σηκώνει τη σημαία της Βέρμαχτ. Ο Κασιδιάρης είχε ισχυριστεί ότι η ΕφΣυν είχε κάνει “φωτομοντάζ”, όμως στο δικαστήριο επιδείχτηκε χτες (29/5/2018) η γνήσια φωτογραφία που τελικά βρέθηκε… στο κινητό του!
Η γνήσια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η ΕφΣυν δείχνει ομάδα Χρυσαυγιτών να αποτίουν τιμή στη Βέρμαχτ, τον στρατό της ναζιστικής Γερμανίας που σκόρπισε το θάνατο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η φωτογραφία έχει ημερομηνία 21/12/2012, βραδιά της όρκισης τού – μετέπειτα δολοφονημένου Χρυσαυγίτη – Φουντούλη (διακρίνεται όρθιος αριστερά) κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012. Πρόκειται για την ίδια σημαία που οι Γερμανοί ανήρτησαν στην Ακρόπολη όταν κατέλαβαν την Αθήνα.

Το βίντεο με το φωτομοντάζ του Κασιδιάρη (η υποτιθέμενη γνήσια φωτογραφία δείχνει σημαία με στόχο και όχι σβάστικα…) υπάρχει εδώ:

Και η σημαία της Βέρμαχτ στον ιστό της Ακρόπολης, εκεί δηλαδή από όπου την κατέβασαν οι ήρωες της Αντιφασιστικής Αντίστασης Γλέζος και Σάντας, εδώ:


http://tasosnastos.blogspot.com/2018/05/blog-post_6.html#more

1 σχόλιο:

  1. Το ότι "Υπάρχουν" Τέτοια "Στοιχεία" Ακόμη στην Χώρα μας ... Σημαίνει ΈΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΓΜΑ: ΌΤΙ ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΏΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΤΟΥ "ΕΑΥΤΟΥ" ΤΟΥ!!!

    ΣΤΗΝ "Κακιά" Γερμανία μια Τέτοια Φώτο με βουλευτή θα Τον Είχαν χώσει Αμέσως φυλακή αφαιρώντας παράλληλα όλες του της Κοινοβουλευτικές Ιδιότητες!

    Αλλά Στην Αποικία Μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή