Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

(Απίστευτο επικοινωνακό σόου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στη Βουλή για το Σκοπιανό, απίστευτο επικοινωνιακό σόου εκτός Βουλής με Μερκελιστές και αλητοχρυσαύγουλα και η νεοκατοχική θανάσιμη για τον λαό πραγματικότητα θαμμένη κάτω από τσιρίδες και πλάνα μαϊμουδιασμένης Δημοκρατίας)! Ανθρωποκυνηγητό στην Αιτωλία

Ανθρωποκυνηγητό στην Αιτωλία

Πόρτα – πόρτα αναζητούν οι Αρχές τον βουλευτή, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, μετά την κινηματογραφική του καταδίωξη το βράδυ της Παρασκευής. Στα χωριά του Ξηρομέρου, από όπου κατάγεται και βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του βουλευτή, έχει σημάνει συναγερμός και έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις των αστυνομικών αρχών από τις γύρω περιοχές αλλά και από την Αθήνα. 
Τo βουλευτικό i-pass του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά πριν την καταδίωξη του και όχι έκτοτε

Διακριτική είναι η παρουσία της αστυνομίας έξω από το σπίτι του βουλευτή που βρίσκεται στην Μπαμπίνη ενώ οι οικείοι του αναφέρουν πως δεν έχουν από χτες καμία επικοινωνία μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας στις έρευνες συνδράμουν στο σύνολο 35 άνδρες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και Αστακού ενώ τα 15 άτομα εξ αυτών έφτασαν στην περιοχή το βράδυ της Παρασκευής από την Αθήνα. 

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας.

Χάρτης της περιοχής όπου επικεντρώνονται οι έρευνες:



Φωτογραφίες από τις έρευνες της αστυνομίας:










Το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξηρομέρου
Το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξηρομέρου


Οι συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας πραγματοποιούνται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου ενώ παράλληλα περιπολικά βρίσκονται όλο το εικοσιτετράωρο στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στα διόδια της Κλόκοβας αλλά και στα διόδια που οδηγούν στα Ιωάννινα καθώς έντονοι είναι οι φόβοι για διαφυγή του Κ. Μπαρμπαρούση. 

Διαβάστε τι δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στο zougla.gr

Φωτογραφίες από την Μπαμπίνη, το χωριό όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Κ. Μπαρμπαρούση:








Σύμφωνα με πληροφορίες τo βουλευτικό i-pass του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά πριν την καταδίωξη του και όχι έκτοτε κάτι το οποίο σημαίνει πως ο βουλευτής δεν πέρασε από τα διόδια μετά το βράδυ της Παρασκευής. 


Λίγα λεπτά μετά τις 21.00 την Παρασκευή ο Κ. Μπαρμπαρούσης ο οποίος ήταν μόνος του στο μαύρο βουλευτικό όχημα μάρκας Volvo πέρασε τα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο.

Ο βουλευτής βγήκε στην έξοδο του Χαλικίου από την Ιόνια Οδό όπου και αγνόησε το σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί. 

Με επικίνδυνους ελιγμούς και ιλιγγιώδη ταχύτητα (τουλάχιστον 180 χιλιόμετρα) κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς  και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Μετά την καταδίωξη του βουλευτή σχηματίστηκε νέα δικογραφία για το συγκεκριμένο αδίκημα και είναι ανεξάρτητη από τη δικογραφία για τα όσα είπε στη Βουλή. 


Στο πλαίσιο της δικογραφίας για την καταδίωξη ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί με λεπτομέρειες για τις ενέργειες του καταζητούμενου ώστε να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες. 

Διευκρινίζεται ότι για το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν τίθεται θέμα ευθύνης των αστυνομικών για τη διαφυγή του Μπαρμπαρούση.

Σε βάρος του βουλευτή έχει ασκηθεί δίωξη για εσχάτη προδοσία μετά την πρωτοφανή παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής όταν διέταξε τον στρατό να πραγματοποιήσει πραξικόπημα και να συλλάβει τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες. 

Το αυτόφωρο στην περίπτωση του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας είναι διαρκές και θα εκτελεστεί οποιαδήποτε στιγμή εντοπιστεί ή παραδοθεί στις αρχές ο βουλευτής. 

Διαβάστε επίσης: Καταδίωξη - θρίλερ του Μπαρμπαρούση στην Εθνική Οδό

Zougla Newsroom


http://www.zougla.gr/greece/article/an8ropokinigito-stin-etolia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου