Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

(Κι εδώ... ΣΥΡΙΖΑ)!!! Αθλιότητα της Alpha Bank: Εκπλειστηρίασε πρώτη κατοικία ανέργου με 3 ανήλικα

alpha

Πρώτη κατοικία ανέργου με τρία ανήλικα παιδιά βγήκε χθες Τετάρτη (27/6) στο σφυρί από την Alpha Bank σε συμβολαιογραφείο της Καποδιστρίου, με πλήρη ευθύνη και κάλυψη της κυβέρνησης.
Η πρώτη κατοικία, που εκπλειστηριάστηκε με 69.000 ευρώ, ανήκε στην σύζυγο και αντιπροσώπευε το ήμισυ του ακινήτου 96 τ.μ., του οποίου το άλλο ήμισυ που ανήκε στον σύζυγο είχε εκπλειστηριαστεί πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

Το χρέος επί του οποίου έγινε ο πλειστηριασμός ανήρχετο σε ποσό 300 χιλ. ευρώ και όχι 900 χιλ. ευρώ, όπως ψευδέστατα ισχυρίστηκε παραπλανητικά ο Γ. Ρούσκας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών
Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών βρισκόταν από τις 2μ.μ. έξω από το συμβολαιογραφείο της Καποδιστρίου διαμαρτυρόμενο ακριβώς γι’ αυτόν τον πλειστηριασμό, διεκδικώντας την ακύρωση ή τουλάχιστον την αναστολή του.
Ο ΠανΛαφαζάνης, συνοδευόμενος από τον Α.Φ., σύζυγο της ιδιοκτήτριας του εκπλειστηριαζόμενου ακινήτου, τηλεφώνησε στην συμβολαιογράφο που διεξήγαγε τον απαράδεκτο πλειστηριασμό, ζητώντας την διακοπή του για ανθρωπιστικούς λόγους, χωρίς να βρει ανταπόκριση.
Ο ΠανΛαφαζάνης, επίσης, έκανε αυτοπρόσωπο διάβημα στα κεντρικά γραφεία της AlphaBank, όπου συνάντησε κατά την έξοδό του τον Πρόεδρο της Τράπεζας κ. Ράπανο και συνομίλησε με τον διευθυντή των Νομικών υπηρεσιών της τράπεζας, χωρίς, όμως, να βρει ανταπόκριση στο ανθρώπινο αίτημά του, με την τράπεζα να επιμένει στην ανάλγητη στάσηαπληστίας και αρπαγής του ακινήτου.
Να σημειώσουμε χαρακτηριστικά ότι η τράπεζα, η οποία έβγαζε στον πλειστηριασμό το ακίνητο, ήταν η ίδια η οποία έκανε την μοναδική προσφορά, στον πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα το σπίτι της οικογένειας να περάσει στην κατοχή της.
Η τράπεζα με δυο λόγια ήταν η επισπεύδουσα και ταυτόχρονα ο υπερθεματιστής.
Ο ορισμός της αναλγησίας στην πληρέστερη δυνατή μορφή.
Κ.Τ.
https://iskra.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-alpha-bank-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου