Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

(Εξαιρετικό)! Οι συνεργαζόμενοι, οι εκβιαζόμενοι κι ο από μηχανής… «λαγός»

Αν έχεις τύχη διάβαινε, που λένε. Θέλεις να ψηφίσεις τέταρτο μνημόνιο; Κανένα πρόβλημα! Θα βουτήξει ο Κασιδιάρης τον Δένδια από τα πέτα, «τυχαία», θα το αναμεταδώσει μέχρι εξαντλήσεως το τελεβιζιόν, θα το καταναλώσουν με τη σειρά τους άπεπτο οι πολλοί, σε στυλ «δώσε και σε μένα ξεχνατέξ μπάρμπα», κι έγινε η δουλειά. Ψέματα; Βγήκαν οι «φασίστες» και οι «εθνικιστές» και φωνασκούν στα πεζοδρόμια για τη Μακεδονία; Κανένα πρόβλημα! Παντελώς «τυχαία» θα «ξεσπάσει» το «μέγα σκάνδαλο» Novartis, να έχουν τα «παπαγαλάκια» (συγνώμη φτερωτοί μου φίλοι) του τελεβιζιόν και των έτερων τεχνολογικών θαυμάτων, να αναμασάνε για μερόνυχτα. Δηλαδή, μια από τα ίδια, σε στυλ «δεν πειράζει που σώθηκε το ξεχνατέξ, έχουμε μπόλικο αμνησιαζόλ κάβα!»

Και τώρα τι; Μια από τα ίδια και λίγο ακόμη για περίσσεμα. Είναι στριμωγμένοι στα σχοινιά οι ανεκδιήγητοι Τσίπρες και Κοτζιάδες με την «εσχάτη προδοσία» να αιωρείται επί των κεφαλών τους από τα αίσχη που θέλουν να υπογράψουν στις Πρέσπες; Πάλι (ω ναι!) «τυχαία» ο χρήσιμος ηλίθιος, ο από μηχανής «λαγός» της Χρυσής Αυγής, ο Μπαρμπαρούσης το «σαΐνι», θα κάνει τη «δουλειά», παστρικά κι ωραία. Και να οι κατηγορίες για εσχάτη προδοσία (πως αντιστρέφονται έτσι τα πράγματα βρε παιδί μου…), και να η καταδίωξη (;) αλά φαρ-ουέστ, με αστυνομικά μπλόκα, ιλιγγιώδεις ταχύτητες κι αύρα Χόλυγουντ από τα πανέρια της Αιόλου. Δώστε Τσιπρο-Καμμένοι κι άλλο κουτόχορτο στο πόπολο προς βρώσιν, τσάμπα είναι!
Ασφαλώς, οι εξουσιαστές θεωρούν βέβαιο ότι είμαστε κανονικώς λοβοτομημένοι. Όχι, απλώς κουτοί, μωροί, ηλίθιοι, αφελείς, αλλά λοβοτομημένοι κυριολεκτικά. Δεν εξηγείται αλλοιώς ότι προσπαθούν διαρκώς να μας ξεγελάσουν, όπως έλεγε κι ένας αλανιάρης φίλος τυφλοπόντικας, «με χαρτί από μπουγάτσα», δίχως περιεχόμενο.
«Κύριοι» λανθάνετε οικτρά. Μέσα στον πανικό σας, μιας και είστε είτε συνεργαζόμενοι είτε εκβιαζόμενοι, είτε και τα δύο, από τα πραγματικά αφεντικά της γεώσφαιρας, νομίζετε πως με αποτυχημένα νούμερα, για τα οποία θα ντρεπόταν και μεθύστακας μαθητευόμενος μάγος, μπορείτε διαρκώς να δουλεύετε αυτούς που ανερυθρίαστα εξουσιάζετε. Δεν έχουν μέλλον τα κόλπα σας.
Όσοι ακόμη διατηρούν δυο δράμια μυαλό (και δεν έγινε κι αυτό «ολοκαύτωμα» από την άπειρη έκθεση στις οθόνες) μπορούν να δουν το προφανές∙ η πολιτική είναι ένα πράγμα, ενιαίο κι αδιάσπαστο, όπου όλοι, ακόμη κι αν ισχυρίζονται πως τους χωρίζει ιδεολογική άβυσσος, δεν παύουν να διατηρούν συνεχώς λειτουργικούς τους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ τους. Κι αυτό γίνεται πασιφανές από τα γεγονότα. Ουδείς δύναται να το αμφισβητήσει.
 Πόντιξ ο Σισύφειο

https://anarchypress.wordpress.com/2018/06/16/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου