Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Μια επισήμανση - Το διαδίκτυο "γλεντάει" με τον ναζιστή Μπαρμπαρούση

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αξίζει να το σημειώσουμε. Κατά καιρούς έχουν δει την δημοσιότητα τι επακολούθησε όταν δεν σταμάτησαν άτομα σε τροχονομικό έλεγχο.
Μάλιστα μια ανάρτησή μας την οποία τιτλοφορούσαμε «Ήθελαν να τους σκοτώσουν επειδή δεν σταμάτησαν στο μπλόκο», αναφερόμαστε στα αποτελέσματα μιας καταδίωξης που προέκυψε, όταν δυο ανήλικα παιδιά που επέβαιναν σε μηχανάκι, δεν υπάκουσαν για να ελεγχθούν από μπάτσους, στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Από κει και πέρα μας φαίνεται κάπως "περίεργα" τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι "είναι χωρίς αποτέλεσμα το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση", ο οποίος "ξέφυγε από τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ είναι καταζητούμενος για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας".

 Πάντως οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει "φωτιά" και οι χρήστες τους δίνουν ρεσιτάλ με ευφάνταστες φωτογραφικές συνθέσεις και καυστικά σχόλια για τον ναζιστή βουλευτή.

Ενα μικρό δείγμα:http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/06/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου