Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η ΑΛΕΒΙΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Οι Αλεβίτες ζητούν πίσω το σύλλογο του «Χίλια»! Στην πομακική γλώσσα τα πανηγύρια!

Μεγάλη ομάδα αλεβιτών από τη Ρούσα και το Γονικό ν. Έβρου μετέβησαν στο χωριό Χλόη ν. Ροδόπης, το Φεβρουάριο και είχαν συνάντηση με τα μέλη του εκτουρκισμένου – σουνιτοποιημένου συλλόγου «Χίλια», που εδώ και χρόνια έχει αρπάξει από τους αλεβίτες τη διοργάνωση του παραδοσιακού τους πανηγυριού, στη θέση Χίλια.
Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο του 2017 οι αλεβίτες της περιοχής έκαναν τη δική τους επανάσταση (βλ. φ. 90 – 91) και διοργάνωσαν μόνοι τους το παραδοσιακό πανηγύρι, ενώ οι ενταγμένοι στον τουρκικό εθνικισμό και στον ψευτομουφτή Ροδόπης Ιμπράμ Σερήφ έκαναν παράλληλα άλλο πανηγύρι ενταγμένο στα γενοκτονικά σχήματα της Άγκυρας με τα οποία θέλει να εξαφανίσει τους αλεβίτες από τα ορεινά της Θράκης.

http://zagalisa.gr/

1 σχόλιο:

  1. Προτείνουμε να αναλάβουν να ... Λύσουν το Αυτό Θέμα οι Λακεδοραγιάδες της "Πρώτης Φοράς Βρώμικης Αριστεροδεξιάς Βρωμιάς"!!!

    Και προσοχή στο Παιχνίδι που θα Σας παίξουν!

    Διότι ο Αριστερόστροφος Φασισμός με Ελιτοναζιστικές χαρούλες είναι ο Κοτζιάς και ο Νεάνταρταλ Ναζιστοφασισμός είναι ο Κασιδιάρης!!!

    Ξανά Προσοχή! Είναι στο ίδιο όροφο αλλά ο ένας είναι στο γραφείο 18 (Adolf Hitler/A.H.=1.8.) Και ο άλλος στο γραφείο 81 (Hitler Adolf/H.A.=8.1.)! Θυμηθείτε μόνον κατά την επίσκεψη για την ... Λύση του προβλήματος Σας τον .... Κακό και Καλό Μπάτσο!!!

    Προσοχή Ξανά μην γίνει .... Μπέρδεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή