Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Πιο κότα πεθαίνεις! Κο κο κο... Μπράβοι, μαφιόζοι, φονιάδες χρυσαυγίτες...


Πριν από λίγη ώρα στη Βουλή, ο Κ. Μπαρμπαρούσης, βουλευτής του
νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, κάλεσε ουσιαστικά την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να κάνει πραξικόπημα, συλλαμβάνοντας τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προδοσία τους στο ζήτημα της Μακεδονίας και το όνομα της γειτονικής χώρας. Έντυσε μάλιστα το κάλεσμα αυτό με νταηλίδικες φράσεις του τύπου “τα κεφάλια σας στις Πρέσπες…”
Η άμεση αντίδραση του Προέδρου της Βουλής ήταν η αποβολή του νεοναζιστικού μορφώματος από τη συνέχεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Ενώ οι περισσότεροι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων ζήτησαν να μη διαγραφούν οι θρασύδειλες δηλώσεις από τα πρακτικά και να μείνουν ως τεκμήριο για τον ιστορικό του μέλλοντος για το ποιόν των φασιστών, των νοσταλγών της Χούντας.

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης χρησιμοποίησε τη λαϊκή φράση “από στόμα κοράκου, κρα θα ακούσεις”, αν και “στη συγκεκριμένη περίπτωση, προσβάλλουμε και τα κοράκια”. Σημείωσε τις ιστορικές-πολιτικές καταβολές των νεοναζί απ’ τη χούντα, τους χίτες και τους ταγματασφαλίτες, το ρόλο τους ως αιχμή του δόρατος των αφεντικών, στηλίτευσε την ατιμωρησία τους στο πλαίσιο της αστικής δημοκρατίας, και έδωσε την υπόσχεση πως ο λαός έχει την πείρα, τσάκισε τους φασίστες στο παρελθόν και θα τους ξαναστείλει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
Οι χρυσαυγίτες είναι πράγματι μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά, που πέφτουν κράζοντας πάνω στην εργατική τάξη, νοσταλγώντας τη χούντα των Συνταγματαρχών και τη στρατιωτική εξουσία. Υπάρχει όμως ένα ζήτημα. Ποιος είναι αυτός που τους τρέφει και τους αφήνει ανενόχλητους να αλωνίζουν; Δεν είναι η αστική δικαιοσύνη που τους αφήνει πρακτικά ατιμώρητους; Δεν είναι οι δίκες της εγκληματικής οργάνωσης που χρονίζουν και υπάρχει ο κίνδυνος της παραγραφής της ποινικής ευθύνης του Φύρερ της; Δεν είναι τα αστικά δικαστήρια που τιμώρησαν τον κομμουνιστή Ευρωβουλευτή, Σ. Ζαριανόπουλο, επειδή τους αποκάλεσε “φασίστες”; Δεν είναι το αστικό πολιτικό σύστημα εκείνο που φιλεύει τα μαντρόσκυλα των αφεντικών και τα αφήνει να θεριεύουν, τιμωρώντας όποιον σηκώνει το ανάστημά του εναντίον τους;
Το λαϊκό κίνημα δίνει την υπόσχεση πως θα τσακίσει τους φασίστες. Μαζί ομως πρέπει να τσακίσει και το χέρι που τους θρέφει πολιτικά. Που είναι πρόθυμο να προχωρήσει σε χιλιάδες φραστικές καταδίκες τους, αλλά δεν κάνει το παραμικρό για να συνδυάσει τα παχιά λόγια με έργα στην πράξη, ενάντια στη σαπίλα του ντουνιά.
http://tasosnastos.blogspot.com/2018/06/blog-post_15.html


1 σχόλιο:

 1. 1ον.

  Μισές Αλήθειες!

  Η Ιδεολογία Της Χρυσής Αυγής (Χ.Α. = Χίτλερ Αντολφ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ!!!
  Αυτή Όμως Είναι η Μισή Αλήθεια!

  Διότι η Αλλη Μισή Αλήθεια Είναι ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΟΝΤΕΡΝΑ" ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ! ΌΠΟΥ Η Χρυσή Αυγή παίζει ως "Νεάνταρταλ" Ναζισμός Τού "Χθές" το ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

  ΌΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ:"ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΛΛΑΣ"!

  Δηλαδή το ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Η "ΣΚΟΥΠΑ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ;;;; ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ: ΝΑΙ!!! (Αυτό το βλέπουμαι στην Στάση που Κρατά στο θέμα του Ονόματος "Μακεδονία"! ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (με κάλυμμα... "κουμουνιστικό"!)

  Τα "Υπόλοιπα" Εξωκοινοβολευτικά Αριστεροκουμουνιστικά σχήματα θα τα βρεις σε λίστες ΜΚΟ ή στα μισθολογικά Των Σκατοκυπατζίδων!!!  ΥΓ. Σε Περίπτωση που το ΚΚΕ δεν ψηφίσουν ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ (και ΌΧΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΆΝΩ!!!
  2ον.

  Και πώς ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ... ΕΙΤΑΝΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΕΛΑΣ!!!

  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΡΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ... ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

  Ασχολιούνται ΟΛΟΙ ΜΕ (Κρατικοδίαιτους") ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ και κάπου κάποια... Απεργία στον κάτω από άνω Μαχαλά!!! Πως ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"!!

  ΕΔΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ μιλά για το σουβλατζίδικο του μπάρμπα Θωμά!!!

  Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΉΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

  ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΈΧΕΙ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!

  ... ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΓΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!) ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ" ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ!!! ΚΑΙ Ο "ΕΠΙΣΗΜΟΣ" ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ 1922!!!

  ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΌΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!!! ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ (μοντέρνες καταστάσεις) ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.!!! ΆΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΚΥΡΙΟΙ ΝΤΕΜΕΚ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"!!!

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ (ΕΠΙΤΗΔΕΣ;;;;) ΣΤΗΝ ΚΑΖΕΡΤΑ-ΛΙΒΑΝΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ (ΚΑ.ΛΙ.ΒΑ.) ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή