Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

(Η Δούρου - στα μουγγά μεν, επίσημα δε - αποκλείστηκε σαν βαρίδι); Σκουρλέτης & Σπίρτζης κάνουν σύσκεψη για τη Μάνδρα χωρίς την ΔούρουΔιυπουργική σύσκεψη για την Μάνδρα πραγματοποιείται αύριο στο υπουργείο Εσωτερικών παρουσία των υπουργών Π.Σκουρλέτη και Χρ. Σπίρτζη. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί, ότι στο δελτίο Τύπου που έστειλαν ταυτόχρονα πριν από λίγο τα δύο υπουργεία, ενώ αναφέρεται στα ονόματα όλων των υπολοίπων συμμετεχόντων, απουσιάζει το όνομα της, καθ’ ύλην αρμόδιας, περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου. Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι η σύσκεψη θα γίνει «με τη συμμετοχή: του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη. Του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη. Του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Γιάννη Καπάκη, των Δημάρχων Ελευσίνας, Μάνδρας–Ειδυλλίας, Μεγαρέων και εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής».
Αναλυτικά η ανακοίνωση των δύο υπουργείων.

Διυπουργική σύσκεψη για την Μάνδρα στο Υπουργείο Εσωτερικών
Η πορεία υλοποίησης  του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού με επίκεντρο την περιοχή της Μάνδρας, σε συνάρτηση με τις επιπτώσεις των πλημμυρικών  φαινομένων των τελευταίων ωρών, θα εξεταστεί στη διυπουργική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, αύριο Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, στις 11:30 π.μ., με τη συμμετοχή: του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη. Του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη. Του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Γιάννη Καπάκη, των Δημάρχων Ελευσίνας, Μάνδρας–Ειδυλλίας, Μεγαρέων και εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής.
http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/skourletis-spirtzis-kanoun-syskepsi-gia-ti-mandra-choris-tin-dourou/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου