Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

(Οι ΕΟΖ ξαναμπαίνουν με τους ακραίους νεοφιλελεύθερους Συριζαίους από την κουζινόπορτα για το...καλό μας)! Προνομιακές φορολογικές ζώνες για ενίσχυση του Ασφαλιστικού

Εταιρείες θα επιδοτηθούν προκειμένου να κάνουν προσλήψεις, ώστε να εισρεύσει στο σύστημα «ζεστό χρήμα», ενώ στο τραπέζι βρίσκεται η πρόταση για τη δημιουργία ενός ελληνικού fund που θα στηρίζει το Ασφαλιστικό και το οποίο στην πλήρη ανάπτυξή του, μπορεί να συγκεντρώσει κεφάλαια κοντά στα 40 δισ. ευρώ.

Ηδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από Γάλλους επενδυτές και αμερικανικά και ισραηλινά funds για να μπουν στην αγορά των νέων τεχνολογιών στη χώρα μας.
Ηδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από Γάλλους επενδυτές και αμερικανικά και ισραηλινά funds για να μπουν στην αγορά των νέων τεχνολογιών στη χώρα μας.
Τη δημιουργία «κοιτίδων» με ειδικό φορολογικό καθεστώς, με σκοπό την ανάπτυξη της απασχόλησης και την αύξηση των εσόδων του Ασφαλιστικού εξετάζει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης και της τόνωσης των εσόδων του συνταξιοδοτικού συστήματος.

Μπροστά στον δύσκολο γρίφο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, της «εξαέρωσης» των αποθεματικών και του εκτροχιασμού των ελλειμμάτων των Ταμείων, στο τραπέζι έχουν πέσει προτάσεις για πόρους που θα μπορούσαν να αιμοτοδοτήσουν το σύστημα χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, σε συνδυασμό με την πρόσκαιρη αύξηση των εισφορών αλλά και της εισπραξιμότητάς τους.
-Μεγάλες ελαφρύνσεις σε εταιρείες που θα κάνουν προσλήψεις
-Το ειδικό καθεστώς θα ισχύσει σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές και επιχειρηματικούς κλάδους
-Δημιουργείται ελληνικό fund 40 δισ. με έσοδα από αποκρατικοποιήσεις, τυχερά παιχνίδια και ενεργειακούς πόρους
  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του Έθνους της Κυριακής 
https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82%20%CE%B6%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου