Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

(Εξαιρετικός πάλι και πάλι και πάλι)! Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ Γ’: «ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» (VIDEO)

«Μέσα κι από αυτή τη νομοθεσία επιχειρείται να διαμορφωθεί μια φοβισμένη, πλεγματική και εκδικητική δημοκρατία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, στη συζήτηση που διεξήχθη στη Βουλή για τη δημιουργία των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ενώ κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι δουλεύει πάνω στην ατζέντα της Χρυσής Αυγής.
Ο Ν. Βούτσης δήλωσε, επίσης, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ότι «η άδικη αντιτρομοκρατική νομοθεσία που στην εφαρμογή της οδηγεί σε εξοντωτικές ποινές, ιδιαίτερα σε νέα παιδιά, θέλετε σήμερα να αποκτήσει και ένα καινούριο κεφάλαιο με νέες ποινές, οι οποίες θα τίθενται μέσω της απομόνωσης στις φυλακές τρίτου τύπου και με νέα κατηγορία υποδίκων κυρίως νέων ανθρώπων τους οποίους θεωρείτε ότι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τη δημοκρατία σας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν. Βούτσης συμπλήρωσε πως «η μεταμνημονιακή Ελλάδα με μια προοδευτική διακυβέρνηση θα στείλει στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας και αυτές τις νομοθεσίες».
Δείτε το video από την ΑΥΓΗ:


1 σχόλιο:

  1. αν θέλετε φυλακές ασφαλείας όπως λέτε γιατί δεν παίρνετε το μοντέλο φυλακών τον ΗΠΑ η της Αγγλίας και παίρνετε το Γερμανικό πρότυπο και το Τουρκικό =λευκά κελιά άρα ο ΄Βούτσης έχει δίκιο σε όσα κατονομάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή