Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

(Οι υπερπατριώτες ομολογούν ότι πουλάνε την πατρίδα τους για φράγκα)! Άδωνις Γεωργιάδης: "Για καθίστε, ρε μάγκες. Έχουμε τον μεγαλύτερο αιγιαλό στον πλανήτη. Να μην βγάλουμε κανένα φράγκο;"


Στα θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιοσταθμό BΗΜΑ FM.
Συγκεκριμένα ερωτώμενος για το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό είπε :«Βρίζει τώρα το σύμπαν στο νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς, ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, όλοι αυτοί που είδαμε. Το έχουν δει το νομοσχέδιο; Όχι, αφού δεν έχει κατατεθεί ακόμη. Βρίζουν το νομοσχέδιο, γιατί δεν βρίζουν επειδή δεν τους αρέσει το άρθρο ένα, πέντε, δέκα, αφού δεν το έχουν διαβάσει ακόμη, αφού δεν υπάρχει. Βρίζουν την ιδέα ότι πρόκειται το κράτος να βγάλει λεφτά από τους αιγιαλούς. Για καθίστε, ρε μάγκες. Έχουμε τον μεγαλύτερο αιγιαλό στον πλανήτη. Να μην βγάλουμε κανένα φράγκο, να βρει και κανένας άνθρωπος δουλειά, να μειωθούν οι φόροι να περνάμε καλύτερα; Να τα έχουμε μονίμως έτσι, επειδή γουστάρει ο Τσίπρας, ο Κουβέλης ή ο κάθε αριστερός; Δεν λένε να μπουν κανόνες . Εάν περίμεναν να δουν το νομοσχέδιο και να πουν «κάνουμε μάχη γι αυτό γιατί δεν βάζει κανόνες και η δική μας γνώμη είναι ότι πρέπει να  υπάρχουν κανόνες», θα έχουν δίκιο. Αυτοί δεν κάνουν αυτό».
Για το ζήτημα της αξιολόγησης στο Δημόσιο ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: 
Για να είμαι όμως σαφής και καθαρός, ο νόμος για την αξιολόγηση δεν μπορεί να ανατραπεί Γιατί αν τον ανατρέψουμε θα έχουμε καταργήσει μια από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις στο ελληνικό Δημόσιο των τελευταίων χρόνων και θα έχουμε φέρει την συζήτηση με την Τρόικα στο χειρότερο δυνατό σημείο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διαπραγμάτευση για το χρέος που θα γίνει το φθινόπωρο. Αν το ΠΑΣΟΚ έχει μπει σε μια λογική ράβε –ξήλωνε αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πολιτικό πρόβλημα για την χώρα και την κυβέρνηση χωρίς καμία αμφιβολία».
Τέλος ερωτώμενος για το ζήτημα της πολιτικής σταθερότητας ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε: «Χρειάζονται πολιτικές συμμαχίες σοβαρές. Είναι δυστυχώς τραγωδία για την χώρα ότι αυτή την στιγμή που έχουμε αυτό το δύσκολο θέμα μπροστά μας η αξιωματική αντιπολίτευση προκαλεί πολιτική αστάθεια με το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και το κόμμα  της συγκυβέρνησης προκαλεί πολιτική αστάθεια μ’ αυτά που λέει τον τελευταίο καιρό. Δεν έχω κανένα λόγο να το κρύψω. Καταλαβαίνω τους πολιτικούς λόγους για τους οποίους τα λέει ο Βενιζέλος για το ΠΑΣΟΚ, αλλά σίγουρα βλάπτουν πολύ την κυβερνητική προσπάθεια. Προφανώς δε η ιδέα για εκλογές για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναγκάζει τα κόμματα να αναπροσαρμόσουν την στρατηγική τους. Κι αυτό είναι άλλη μια ζημιά που προκαλεί ο Τσίπρας».
(Πηγή: Tovima.gr)
http://news247.gr/eidiseis/adwnis_gewrgiadhs_gia_kathiste_re_magkes_exoyme_ton_megalutero_aigialo_ston_planhth_na_mhn_vgaloyme_kanena_fragko.2932469.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου