Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο διοικητής στον Αυλώνα αφήνει τα σκυλιά να πεθάνουν από την πείνα



Η αναλγησία της διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Αυλώνα σχετικά με το ζήτημα των αδέσποτων συνεχίζεται και άλλοι μια σειρά νεοσυλλέκτων καταγγέλλει τα όσα συμβαίνουν με τα σκυλιά στη μονάδα.

Ο Ταξίαρχος διοικητής του ΚΕΝ Αυλώνα, που και στο παρελθόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο φαντάρων και φιλοζωικών οργανώσεων, εμποδίζει τους φαντάρους να ταϊζουν τα αδέσποτα.
Ειδικότερα όπως καταγγέλλει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος «καθημερινά στα μαγειρεία εξελίσσονται απίστευτες σκηνές καθώς τα πεινασμένα ζώα, μεταξύ των οποίων και πολλά κουταβάκια, συγκεντρώνονται εκεί μήπως και τους πετάξει κανείς τίποτε».
«Το πιο οδυνηρό, από κάθε σκοπιά και να το δει κανείς είναι, ότι ενώ πετιέται απίστευτη ποσότητα φαγητού σε μαύρες σακούλες απορριμμάτων, στα ζωντανά δε δίνεται τίποτε. Αλήθεια, η διοίκηση της μονάδας δεν κατανοεί ότι αυτό δεν είναι λύση; Αλλά αντίθετα είναι βασανιστήριο για τα ζώα; Πότε επιτέλους θα λύσουν το πρόβλημα και με ποιο τρόπο;»   
Οι δεκάδες συνάδελφοι φαντάροι που επικοινώνησαν με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων ελπίζουν ότι μέσω της δημοσιοποίησης θα υπάρξει αντίδραση από το ΓΕΣ.

http://tvxs.gr/news/sti-skopia/ston-aylona-ta-skylia-pethainoyn-apo-tin-peina

1 σχόλιο:

  1. Μήπως θέλετε να αφήσουμε τους στρατιώτες που μας εμπιστεύεται η κάθε Ελληνική οικογένεια να πεινάσουν και να ταΐσουμε τα σκυλιά. Έχουμε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, ας ασχοληθούν οι φιλοζωικές οργανώσεις με τα αδέσποτα αυτό δεν είναι δουλειά του Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή