Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

(Εδώ ο ποιητής σηκώνει τα χέρια)! ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ / ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.


Δηλωσεις σοκ,εκανε ο κρετινος αντιπροεδρος της Βουλης και βουλευτης της Νεας Δημοπρασιας, Γιωρος Καλαντζης,στην εκπομπη των Σταυροπουλου,Βερυκιου,στον Alpha 989,οταν ρωτηθηκε για την υποθεση της δολοφονιας του Παυλου Φυσσα,απο το νεοναζι Χρυσαυγιτη,Ρουπακια.
Παρακατω σας παραθετουμε αποδελτιωση του επιμαχου αποσπασματος.


Βγαλτε τα συμπερασματα σας,για τον τσογλαναρα της λασπης,ο οποιος τολμα να δινει "συμβουλες πεθους" σε 2 γονεις,των οποιων ο γιος δολοφονηθηκε,με τον πιο φρικιαστικο τροπο.
-Καλαντζης:Να παψει να μιλαει η οικογενεια του.Ο πονος ειναι βουβος.Τιποτε αλλο.
-Σταυροπουλος:Τι θελετε να πειτε;

-Καλαντζης:Ξερετε γιατι το λεω.Δεν ειναι σωστο κατα την αποψη μου...
...Ο πονος της μανας και του πατερα,που δεν αντικαθιστανται απο κανεναν,ιδιαιτερα της μανας,καλα ειναι,να ειναι βουβος....
...Ο πονος ειναι Βουβος.Οταν ποναει η μανα μονο κλαιει...Τιποτε αλλο...Παμε παρακατω...
Ακουστε το ηχητικο εδω
http://www.alpha989.com/LivePlayer.aspx?a_id=1346&intrv=63656

ΩΣ ΠΡΕΖΑ TV ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV


http://gregordergrieche.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2312.html#more
 

1 σχόλιο:

  1. Το να απαιτεί κανείς κάτι, το οτιδήποτε, και μάλιστα "παραδειγματικά"(και ως ένδειξη "ευθιξίας", διάβολε!!), από τον "δημοκρατικό" και (τώρα τελευταία και) "αντιφασίστα" Αντωνάκη είναι σα να απαιτεί να φύγουν τα μπουρδέλα από την οδό Φυλής. Οι κλασσικοί του μαρξισμού το έλεγαν λίγο διαφορετικά αλλά εξίσου εύστοχα: "κήρυγμα ηθικής σε διευθυντές οίκων ανοχής".
    Έ, ρε τί άλλο θα ακούσουμε με αφορμή τον μΠΑΤΣΟΚοΕΥΠατζίδικο μπαμπούλα της Χ_υσής Αυγής τον οποίο το ίδιο το Σύστημα φύτεψε προ 30ετίας για ώρα μελλοντικής ανάγκης, κι η ώρα (καληώρα) ήγγικεν και πρέπει ούλοι να συστρατευθούν "συνταγματικά" κι "αντιφασιστικά" κάτω από το Μπενύτο και τον Αντωνάκη γιατί πάνω απ' όλα προέχει η σωτηρία της Πατρίς και εσχάτως πάνω κι από αυτήνανε ακόμην τη σωτηρία της Πατρίς προέχει ο υπέρτατος "αντιφασιστικός" αγών κατά του ρετρό σκιάχτρου με μπροστάρη το νεοκατοχικό νεοφασίστα Αντωνάκη και συνοδοιπόρους τους έτερους μνημονιακούς καθικοχύστες:
    http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//0553687D6CC79477103FE613A5FB88D2.jpg
    Το πρωτοσέλιδο του Λαμπρακιστάν είναι ενδεικτικότατο.
    Εντωμεταξύ μια ξαναζεσταμένη σούπα με μια "υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ" (η ιστορική επανάληψη ως φάρσα, όπως είπε ο γνωστός χρυσόστομος), σερβιρισμένη όμως από την ανάποδη (ετούτηνα τη φορά θα ήντουνα λέει η Χ.Α. που θα ανέτρεπε το πολιτειακό μας κόσμημα που λέγεται "Ντημόκρασυ") έχει μεγάλη πλάκα κι αναδεικνύει με τον καλλίτερο τρόπο την αξία του προκατασκευασμένου από τις αρχές του ΄'80 μΠΑΤΣΟΚοΕΥΠατζίδικου μπαμπούλα που λέγεται "Χ_υσή Αυγή".
    Έ, ρε τί έχουν ακόμη να δούν τα ματάκια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή