Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Απάντηση Σακοράφα στις δηλώσεις Σαμαρά:Τρομοκρατία είναι η ανεργία, τρομοκρατία είναι η διάλυση της υγείας και της παιδείας, τρομοκρατία είναι οι λιποθυμίες των παιδιών στα σχολεία, τρομοκρατία είναι η εξαθλίωση και η φτώχεια. (Mπράβο στη Σ. Σακοράφα)!!!

από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης 


sofia sakorafaΜε αποτροπιασμό, αλλά καμία έκπληξη, στεκόμαστε σε δύο χαρακτηρισμούς, στους οποίους προέβη σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με τους υπό απόλυση υπαλλήλους των Δήμων.
Ο πρώτος: χαρακτηρίζει τους υπό απόλυση υπαλλήλους «προνομιούχους».
Η τρικομματική Τρόικα και ο εντολοδόχος από την Τρόικα πρωθυπουργός έχουν περιέλθει σε τέτοια κατάσταση νεοφιλελεύθερου αμόκ, που δε διστάζουν να χαρακτηρίζουν, απροκάλυπτα και προκλητικά, «προνόμιο» το δικαίωμα στην εργασία, και «προνομιούχους», όσους μέχρι και χτες είχαν εργασία, ενώ από σήμερα τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Αυτή είναι η Ελλάδα των μνημονίων και των υπηρετών της: Η Ελλάδα στην οποία ο λαός μας καταντά λεηλατημένος ιθαγενής και ταυτόχρονα ο απόβλητος άνεργος του σκληρού οικονομικού απαρτχάιντ.
Ο δεύτερος: χαρακτηρίζει τους υπό απόλυση υπάλληλους «τρομοκράτες».
Επιτέλους είναι η ώρα να τεθεί η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αλήθεια και την γκεμπελικής σύλληψης προπαγάνδα. Τρομοκρατία είναι η ανεργία, τρομοκρατία είναι η διάλυση της υγείας και της παιδείας, τρομοκρατία είναι οι λιποθυμίες των παιδιών στα σχολεία, τρομοκρατία είναι η εξαθλίωση και η φτώχεια.
Και όσοι ασκούν αυτή την τρομοκρατία είναι οι «τρομοκράτες».
Όλοι όσοι αγωνίζονται για τα θεμελιώδη δικαιώματα στη ζωή ονομάζονται αγωνιστές.
Αυτή άλλωστε είναι και η διαφορά ανάμεσα στη βία, την ασκούμενη από την κυβέρνηση και την αντίσταση, την προερχόμενη από το λαό μας.

πηγή :left.gr

από αυτοδιοiκηση.gr


Σαμαράς: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες της ΠΟΕ-ΟΤΑ»

Με αυτή τη φράση απάντηση από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στη σχετική ερώτηση που δέχθηκε «τι απαντά στα όσα λέει, πως με την εφαρμογή της διαθεσιμότητας, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους». Οι προνομιούχοι τρομοκρατούν γιατί χάνουν τα προνόμιά τους. Και να είναι σίγουροι ότι θα τα χάσουν. Εμείς προχωράμε», είπε ο κ. Σαμαράς παραπέμποντας μάλιστα και σε μία ρήση του Γεωργίου παπανδρέου: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες».



1 σχόλιο:

  1. ενα μπραβο μονο στη σακοραφα αυτη η κοπελα αξιζη πολλα και στον αθλητησμο αλλα και στην παλη της ζωης ελπιζουμε να μην μας διαπψευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή